Στη δημοσιότητα από το Netflix το πρώτο teaser από το ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Το τρέιλερ ξεκινάει με την ερώτηση ενός παραγωγού του Netflix προς τον Χάρι και τη Μέγκαν «γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;»

Στη δημοσιότητα έδωσε το Netfilx το πρώτο teaser για τη πολυαναμενόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. 

Το τρέιλερ ξεκινάει με την ερώτηση ενός παραγωγού του Netflix προς τον Χάρι και τη Μέγκαν «γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» ενώ παίζουν και εναλλάσσονται διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης και μιας εικόνας με τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει τα χέρια της στο κεφάλι της σαν να είναι απεγνωσμένη.

Δείτε το teaser

Στη συνέχεια ακούγεται ο Πρίγκιπας Χάρι να λέει, «κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου». Προς το τέλος του τρέιλερ, η Μέγκαν Μαρκλ ρωτάει στην κάμερα: «Από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;».

Το Netflix δεν αποκάλυψε, ακόμα, την ημερομηνία πρεμιέρας ωστόσο, η προβολή του αναμένεται να φέρει νέο πονοκέφαλο στο Μπάκιγχαμ καθώς αναμένονται να γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για το Megxit. 

Πηγή: skai.gr