Lizzo: Ποζάρει με μπικίνι πάνω σε γιοτ μετά τις καταγγελίες για παρενόχληση – Δείτε video και φωτογραφίες

«Δεν παίρνω τίποτα πιο σοβαρά από τον σεβασμό που αξίζουμε εμείς οι γυναίκες. Ξέρω πως είναι να σου κάνουν body-shaming κάθε μέρα», είχε δηλώσει η διάσημη τραγουδίστρια 

Η Lizzo ήθελε να κάνει ένα δώρο στους θαυμαστές της -για την ακρίβεια στους πάνω από 13 εκατ. ακολούθους της- δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο Instagram από την καλοκαιρινή της απόδραση. 

Στις φωτογραφίες και τα video, η 35χρονη performer φορούσε μπικίνι και απολάμβανε τον ήλιο, ενώ απολάμβανε ένα κοκτέιλ σε ένα γιοτ. Η Lizzo, η οποία δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl μετά τις καταγγελίες και τις μηνύσεις για παρενόχληση σε χορεύτριές της, φορούσε πάνω από το μαγιό της ένα πολύχρωμο παρεό και φαινόταν να το διασκεδάζει με τις πόζες της. Η βραβευμένη με Grammy ερμηνεύτρια συνδύασε το τοπ της με ένα φωτεινό μπλε σλιπ, καθώς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ταξίδι της. Η τραγουδίστρια κάλυψε τα μαλλιά της με ένα μαντήλι σε έντονο χρώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Η Lizzo

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lizzo αντιμετωπίζει -επί του παρόντος- μια αγωγή για διάφορες μορφές παραβατικής συμπεριφοράς εκ μέρους της. Σύμφωνα με το «Variety», οι χορεύτριες, που την έχουν καταγγείλει, ισχυρίστηκαν ότι η τραγουδίστρια τις παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ διατυπώνονται κι άλλες κατηγορίες. Οι καταγγέλλουσες περιγράφουν λεπτομερώς μια περίπτωση κατά την οποία φέρονται να πιέστηκαν να αγγίξουν γυμνές καλλιτέχνιδες κατά τη διάρκεια ενός σεξ σόου στο Άμστερνταμ. Οι χορεύτριες ισχυρίστηκαν, επίσης, ότι η Lizzo τις προσκάλεσε σε ένα μπαρ καμπαρέ με γυμνά ρούχα χωρίς να τους πει πού θα πήγαιναν.

Η Lizzo

«Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά οι συγκεκριμένοι είναι όσο απίστευτοι όσο ακούγονται και εξαιρετικά εξωφρενικοί, για να μην τους αντιμετωπίσουμε», ανέφερε από την πλευρά της η διάσημη τραγουδίστρια, τονίζοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά που την κατηγορούν. Μάλιστα, έκανε λόγο για «δραματοποιημένες ιστορίες» και στάθηκε στο ότι τα άτομα που κάνουν τις καταγγελίες έχουν παραδεχθεί, δημόσια, πως «δέχθηκαν παρατηρήσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια περιοδείας». 

Η Lizzo

Και πρόσθεσε: «Δεν παίρνω τίποτα πιο σοβαρά από τον σεβασμό που αξίζουμε εμείς οι γυναίκες. Ξέρω πως είναι να σου κάνουν body-shaming κάθε μέρα και δεν θα έκανα ποτέ κριτική ή δεν θα απέλυα κάποιον λόγω του βάρους του». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Η Lizzo

Πηγή: skai.gr