Kevin Spacey: Μετά την αθώωσή του τα «έτσουξε» με φίλους του σε μαγαζί του Λονδίνου

Ο ηθοποιός γιόρτασε, επίσης, τα 64α γενέθλιά του, λίγες ώρες αφότου κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε τέσσερις άνδρες

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, ήπιε ουίσκι με φίλους του στο «Groucho Club», ένα ιδιωτικό μαγαζί για μέλη, το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2023. Ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασε, επίσης, τα 64α γενέθλιά του, λίγες ώρες αφότου κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε τέσσερις άνδρες.

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν σε πολύ καλύτερη διάθεση, αφού είχε ξεσπάσει σε δάκρυα έξω από το δικαστήριο νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Ο Σπέισι, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον είδαν και μίλησαν σε διεθνή μέσα, ήταν μαζί με άλλους επτά φίλους του. «Πέρασε το βράδυ πίνοντας ένα ουίσκι», είπε ένα αυτόπτης μάρτυρας. «Δεν τραγούδησαν για τα γενέθλιά του, αλλά όλοι έδειχναν να έχουν καλή διάθεση», ανέφερε άνθρωπος που μίλησε στο «Page Six». 

Έξω από το δικαστήριο, μετά το τέλος της δίκης, ο ηθοποιός του «House of Cards» ευχαρίστησε τους φίλους του που του συμπαραστάθηκαν, ιδίως τον επί χρόνια φίλο και μάνατζέρ του,  Evan Lowenstein, ο οποίος τον συνόδευσε στο μαγαζί.

Ο Σπέισι, φορώντας ένα απλό πουλόβερ και παντελόνι, έφυγε από το κλαμπ γύρω στα μεσάνυχτα μέσα στη βροχή, κρατώντας μια ομπρέλα. Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε 9 κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τεσσάρων ανδρών σε διάστημα 20 ετών, από τις οποίες συνολικά απαλλάχθηκε.

Πηγή: skai.gr