Julia Roberts: Έκανε αλλαγή στα μαλλιά της και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν

Οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με τη νέα της εμφάνιση, με ένα χρήστη να γράφει χαρακτηριστικά: «Οι αφέλειες επέστρεψαν! Η Τζούλια είναι τόσο όμορφη»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Τζούλια Ρόμπερτς, έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία φαίνεται ότι ενθουσίασε τους θαυμαστές της. 

Η στιλίστριά της, Elizabeth Stewart, «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφία από τη «μεταμόρφωση» της ηθοποιού, ενώ την ίδια φωτογραφία κοινοποίησε και η διάσημη ηθοποιός. Στη φωτογραφία, η ηθοποιός του «Ticket to Paradise» πόζαρε με αυτοπεποίθηση, επιδεικνύοντας το διάσημο χαμόγελό της. 

Στο πλευρό της, ο κομμωτής Serge Normant έβαλε τις τελευταίες «πινελιές» στα μαλλιά της. 

Για το μακιγιάζ, η Genevieve Herr δημιούργησε μια αισθησιακή εμφάνιση με γυαλιστερά χείλη, smokey σκιά και δραματικό eyeliner.Το νέο χτένισμά της δημιουργήθηκε για μια καμπάνια του Watches & Watches, με την Τζούλια να λειτουργεί ως πρέσβειρα της νέας σειράς ρολογιών της Chopard στην Ελβετία. 

Οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με τη νέα της εμφάνιση με ένα χρήστη να γράφει χαρακτηριστικά: «Οι αφέλειες επέστρεψαν! Η Τζούλια είναι τόσο όμορφη!», ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Είναι τόσο όμορφη!». 

Πηγή: skai.gr