Shakira: «Μεταμορφώθηκε» σε γοργόνα για το τραγούδι της με τον Manuel Turizo – Δείτε video

«Διψάω για εσένα εδώ και καιρό, δεν ξέρω γιατί, θέλω περισσότερα και θέλω να πιω από ένα άδειο ποτήρι», τραγουδά η Σακίρα 

Κοντεύει να συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που η Shakira κυκλοφόρησε το «Te Felicito», ένα τραγούδι στο οποίο «ξεδίπλωσε» τα συναισθήματά της για τον Gerard Pique.

Η Σακίρα μετά τον χωρισμό της δημιούργησε τραγούδια που την έκαναν να επανατοποθετηθεί μουσικά, κατακτώντας όλες τις παγκόσμιες λίστες επιτυχιών.

Παρά τις επιτυχίες της, η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν σταματάει και ήδη ετοιμάζει άλλη μια μουσική συνεργασία, αυτή τη φορά με έναν άλλο συμπατριώτη της: τον Manuel Turizo, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και αρκετό καιρό για το τραγούδι με τίτλο «Copa vacia». Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, η Σακίρα «μεταμορφώνεται» σε γοργόνα. 

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «El Nacional de Catalunya» δημοσίευσε μέρος των στίχων του τραγουδιού. «Διψάω για εσένα εδώ και καιρό, δεν ξέρω γιατί, θέλω περισσότερα και θέλω να πιω από ένα άδειο ποτήρι». 

Ο δημοσιογράφος Jordi Martin, ο οποίος παρακολουθεί τη Shakira από τη σχέση της με τον Pique και μετά τον χωρισμό της, αποκάλυψε μερικές εικόνες από τα παρασκήνια του βίντεο του «Copa vacia».

Εκεί φαίνεται η Κολομβιανή τραγουδίστρια μεταμφιεσμένη σε γοργόνα, ενώ διακρίνεται να βρίσκεται μέσα σε ένα μεγάλο ενυδρείο, σαν να την έχουν αιχμαλωτίσει. Σε άλλο σημείο, τη βλέπουμε να χορεύει κάτω από έναν καταρράκτη με ένα διάφανο φόρεμα. 

Η Shakira είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ, το οποίο θα ονομάζεται «Deseo Inherente», το οποίο θα έχει 19 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα «Monotonia», «Te Felicito» και «TQG».

Πηγή: skai.gr