Jamie Foxx: Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης – Φήμες ότι υπέστη εγκεφαλικό

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, που ειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά 

Ο διάσημος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα από γιατρούς και νοσηλευτές σε πανάκριβο κέντρο αποκατάστασης στο Σικάγο, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες. 

Πηγές που μίλησαν στο «TMZ» υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα στο Σικάγο από τον Απρίλιο και έχει μαζί του και τις δύο κόρες του, Corine και Anelise, οι οποίες τον στηρίζουν ψυχολογικά.  

Αν και η οικογένεια δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός, υπάρχει ένα «πέπλο» μυστηρίου γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, όπως γράφει η «Marca» και η ιστοσελίδα «Page Six», το συγκεκριμένο κέντρο αποκατάστασης ειδικεύεται στην αποκατάσταση εγκεφαλικών επεισοδίων, στην κάκωση του νωτιαίου μυελού και στην αποκατάσταση από καρκίνο.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμι Φοξ αναρρώνει καλά, ενώ το ίδιο είπε και η κόρη του Coreen με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ο μπαμπάς μου έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες, αναρρώνει», είχε γράψει η ίδια. 

Τόσο η «Daily Loud» όσο και το «Radar Online» έγραφαν πριν από λίγες ημέρες ότι η οικογένεια φέρεται να προετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο. Και τα δύο ειδησεογραφικά πρακτορεία αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη από την οικογένεια. 

Πηγή: skai.gr