Η Britney Spears δεν έχει δει τα παιδιά της για «πάνω από ένα χρόνο» - Δείτε βίντεο

Η σχέση της Spears με τους γιους της έφτασε στα άκρα τον Αύγουστο του 2022, αφού ο μικρότερος γιος της επέκρινε δημόσια τη συμπεριφορά της ως μητέρα

Η Britney Spears δεν έχει δει τους έφηβους γιους της εδώ και «περισσότερο από ένα χρόνο» μετά τις δημόσιες διαφωνίες τους για τη συμπεριφορά της στα social media.

«Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (2022), οι εντάσεις έγιναν τόσο άσχημες που τα αγόρια δεν απαντούσαν καν στα κείμενά της. Και ήταν έξαλλη», ισχυρίστηκε η παραγωγός του TMZ Katie Hayes στο ντοκιμαντέρ «TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom».



Μια πηγή επιβεβαιώνει στο Page Six ότι η τελευταία φορά που η τραγουδίστρια του «Toxic» είδε τους γιους της, Σον Πρέστον, 17 ετών, και Τζέιντεν, 16 ετών, ήταν «στις αρχές του 2022» — πριν από τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι.

Η σχέση της Spears με τους γιους της έφτασε στα άκρα τον Αύγουστο του 2022, αφού ο μικρότερος γιος της επέκρινε δημόσια τη συμπεριφορά της ως μητέρα.

«Νομίζω ότι η μαμά δυσκολεύτηκε να μας δώσει προσοχή και να μας δείξει ίση αγάπη. Δεν νομίζω ότι έδειξε αρκετή ειδικά στον Πρέστον και νιώθω πολύ άσχημα για αυτό», είπε τότε ο Τζέιντεν στην Daily Mail.

μπριτνει

Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού, Kevin Federline, η τάση της Spears να επιδεικνύει το γυμνό της σώμα στο διαδίκτυο δεν βοήθησε τα πράγματα.
«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: «Κοίτα, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί». Είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο και να ακούει όλα αυτά για τη μητέρα του».

Η Spears δήλωσε ότι λυπήθηκε όταν άκουσε τον τρόπο που ο Jayden μίλησε για εκείνη στον Τύπο.

«Με λυπεί βαθιά που αντιμετωπίζω την κατακραυγή του [Τζέιντεν] που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα…ίσως μια μέρα μπορέσουμε να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να μιλήσουμε για αυτό ανοιχτά!!!!» έγραψε σε μια μακροσκελή  ανάρτηση στο Instagram  τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ωστόσο, τώρα που έχει περάσει ο καιρός, φαίνεται ότι η αποξενωμένη οικογένεια μπορεί να είναι έτοιμη να αφήσει το δράμα στο παρελθόν.

«Πρόσφατα, υπήρξαν περιστασιακά μηνύματα μεταξύ της Britney και των παιδιών της, οπότε ίσως ο πάγος… ξεπαγώνει λίγο», ισχυρίστηκε ο Charles Latibeaudiere του TMZ.

Πηγή: skai.gr