Η βασιλική οικογένεια δεν ευχήθηκε στη Μέγκαν Μαρκλ για τα 42α γενέθλιά της

Η Μέγκαν έλαβε ευχές για τα γενέθλιά της από τους φίλους και τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οικογένεια του Χάρι επέλεξε εμφανώς να σιωπήσει

Χωρίς δημόσιες ευχές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη βασιλική οικογένεια γιόρτασε η Μέγκαν Μαρκλ τα 42α γενέθλιά της την Παρασκευή, σύμφωνα με δημοσίευμα του page Six.

H Δούκισσα του Sussex γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα πηγαίνοντας να δει την ταινία «Barbie» με μερικούς φίλους, χωρίς τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Χάρι.

Και ενώ η Μέγκαν έλαβε ευχές για τα γενέθλιά της από τους φίλους και τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οικογένεια του Χάρι επέλεξε εμφανώς να σιωπήσει.

Για τα 41α γενέθλιά της πέρυσι, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ, καθώς και του βασιλιά Κάρολου και της βασίλισσας Καμίλα, μοιράστηκαν δημόσια μηνύματα γενεθλίων για τη Μέγκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ευχόμαστε χρόνια πολλά στη Δούκισσα του Σάσεξ!» 


Σημειώνεται ότι ούτε η πριγκίπισσα Lilibet έλαβε δημόσια μηνύματα από κανένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φέτος όταν έκλεισε τα δύο χρόνια στις 4 Ιουνίου αλλά ούτε και ο πρίγκιπας Άρτσι στις 6 Μαΐου, την ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου.
 

Πηγή: skai.gr