Η Cher φιλιέται παθιασμένα με τον σύντροφό της – Αν και 40 χρόνια μικρότερός της, η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές Νοεμβρίου, ενώ την τραγουδίστρια δεν την ενδιαφέρει καθόλου η κριτική για τη διαφορά ηλικίας τους

Η Σερ και ο σύντροφός της, Alexander Edwards, είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Το ζευγάρι εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας του Versace. Η 76χρονη Σερ (κατά κόσμον Cherilyn Sarkisian) και ο 37χρονος μουσικός διευθυντής και παραγωγός ήταν όλο χαμόγελα ενώ πόζαραν, πριν έρθουν κοντά και μοιραστούν ένα φιλί στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Pacific Design Center, στο Δυτικό Χόλιγουντ. 

Η Cher και ο σύντροφός της προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις όταν εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να κρατιούνται χέρι-χέρι στις αρχές Νοεμβρίου, πριν επιβεβαιώσουν τη σχέση τους λίγο αργότερα.

Η έξοδος έγινε, επίσης, λίγες ώρες μετά από ένα νέο δημοσίευμα που υποστήριξε ότι τόσο η Σερ όσο και ο Alexander Edwards έχουν γνωρίσει πρόσφατα ο ένας τα παιδιά του άλλου.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές Νοεμβρίου, με μια πηγή να δηλώνει στο «US Weekly» ότι την τραγουδίστρια δεν την ενδιαφέρει καθόλου η κριτική για τη διαφορά ηλικίας τους. 

«Η Σερ γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν αντιδράσεις γι’ αυτό το ειδύλλιο, αλλά δεν της νοιάζει καθόλου. Απολαμβάνει την προσοχή και λέει ότι εκείνη και ο σύντροφός της έχουν κάτι πολύ ιδιαίτερο που την έχει κάνει να αισθάνεται πιο ζωντανή και πιο σέξι από ποτέ», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η Σερ παραδέχτηκε στο «The Kelly Clarkson Show» τον Δεκέμβριο: «Λοιπόν, στα χαρτιά, είναι κάπως γελοίο, αλλά στην πραγματική ζωή, τα πάμε περίφημα. Είναι καταπληκτικός και δεν δίνω στους άντρες ιδιότητες που δεν τους αξίζουν, καταλαβαίνετε;. Αλλά είναι πολύ, πολύ ευγενικός, πολύ έξυπνος, πολύ ταλαντούχος και πραγματικά αστείος. Και νομίζω ότι είναι πολύ όμορφος», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr