Κλείσιμο

Roberto Cavalli: Έγινε μπαμπάς για 6η φορά σε ηλικία 82 ετών από την 38χρονη σύντροφό του

«Η Σάντρα είναι μια χαρά, το μωρό, που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα, ακριβώς εδώ στη Φλωρεντία, είναι πανέμορφο και ήταν πραγματικά συγκινητικό να το δω αμέσως μετά τη γέννησή του», δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής

Ο Ρομπέρτο Καβάλι έγινε μπαμπάς για έκτη φορά σε ηλικία 82 ετών. Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας, που λέγεται ότι έχει περιουσία που ξεπερνά τα 500 εκατ. δολάρια, έχει πέντε παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους και απέκτησε το τελευταίο του παιδί με την 38χρονη Σουηδή πρώην playmate φίλη του, Sandra Nilsson.

Ο ίδιος μίλησε στο ιταλικό περιοδικό «Novella 2000» για τη γέννηση του γιου του, Giorgio. Όπως αποκάλυψε έδωσε στον γιο του το όνομα του πατέρα του για να τον τιμήσει. Ο πατέρας του δολοφονήθηκε από τους Ναζί.

«Η Σάντρα είναι μια χαρά, το μωρό, που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα, ακριβώς εδώ στη Φλωρεντία, είναι πανέμορφο και ήταν πραγματικά συγκινητικό να το δω αμέσως μετά τη γέννησή του.

Το όνομά του είναι Giorgio, όπως και του παππού του, του πατέρα μου, τον οποίο οι Ναζί πυροβόλησαν στη σφαγή της Cavriglia όταν ήμουν τεσσάρων ετών», δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας. 

Ο Ρομπέρτο Καβάλι έχει τον Tommaso και την Cristina από τον πρώτο του γάμο με τη Silvanella Giannoni, την οποία παντρεύτηκε το 1964 και χώρισαν δέκα χρόνια μετά. Στη συνέχεια απέκτησε τους Robert, Rachele και Daniele από τον δεύτερο γάμο του με την Eva Maria Duringer.

Ο Ρομπέρτο, ο οποίος βγαίνει με τη Σάντρα από το 2014, είχε μιλήσει για τη δύσκολη παιδική ηλικία που είχε μετά τη δολοφονία του πατέρα του. Είχε παραδεχτεί ότι μέχρι την ηλικία των 18 ετών δεν μπορούσε να μιλήσει. «Δεν είχα μια εύκολη παιδική ηλικία. Ο πατέρας μου πυροβολήθηκε από τους Γερμανούς τον Ιούλιο του 1944, σε μια επιδρομή στο Castelnuovo dei Sabbioni. Ήταν τοπογράφος, εργαζόταν σε ένα ορυχείο στο Βαλντάρνο... Δεν μίλησα μέχρι τα 18 μου. Όμως η ζωή ήταν καλή μαζί μου και ανταμείφθηκα... για όλα». 

Το 2015 αναφέρθηκε ότι ο Ρομπέρτο αγόρασε στη σύντροφό του ένα ιδιωτικό νησί στην πατρίδα της έναντι 3,5 εκατ. δολαρίων. Η τοποθεσία βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών του Strängnäs, περίπου 50 μίλια ανατολικά της Στοκχόλμης. Το νησί των 81,5 στρεμμάτων συνοδεύεται από μια βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων, ένα καταφύγιο, πισίνα και τα απομεινάρια ενός οχυρού λόφου των Βίκινγκς, καθώς και ένα γήπεδο γκολφ.

Η Σάντρα έχει εμφανιστεί στο πλευρό του Ρομπέρτο ήδη από το 2010, όταν εκείνος χώρισε από τη δεύτερη σύζυγό του. Γεννημένη στο Sjöbo της νότιας Σουηδίας, ανακαλύφθηκε από έναν ατζέντη μοντέλων σε ηλικία 14 ετών κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο Παρίσι.

Οι γονείς της της είπαν να περιμένει να τελειώσει το λύκειο για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά αφού αποφοίτησε από τη νοσηλευτική άρχισε να ποζάρει ως μοντέλο. Υπήρξε διαγωνιζόμενη στο Top Model της Σκανδιναβίας και κέρδισε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς, πριν γίνει Playmate του μήνα στο περιοδικό «Playboy» τον Ιανουάριο του 2008.

Πηγή: skai.gr