Η Cher αρραβωνιάστηκε – Δημοσίευσε και φωτογραφία με το δαχτυλίδι

Το πανάκριβο δαχτυλίδι εντυπωσίασε τους θαυμαστές της 

Η 76χρονη Cher ενθουσίασε τους θαυμαστές της την ημέρα των Χριστουγέννων, καθώς η ίδια δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το δαχτυλίδι αρραβώνων από τον αγαπημένο της Alexander Edwards.

Το πανάκριβο δαχτυλίδι εντυπωσίασε τους θαυμαστές της, ενώ η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Δεν υπάρχουν λόγια…» και πρόσθεσε το όνομα του συντρόφου της. 

Οι θαυμαστές της την «πολιόρκησαν» με δεκάδες μηνύματα συγχαρητηρίων, αν και αρκετοί έμειναν μπερδεμένοι από το αινιγματικό tweet της. «Μήπως έκανε πρόταση γάμου;», την ρώτησαν πολλοί.

Η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε το ειδύλλιό της με τον Alexander Edwards μόλις τον Νοέμβριο. Αν ο αρραβώνας οδηγήσει σε γάμο, θα πρόκειται για τον τρίτο της τραγουδίστριας. Ο πρώτος σύζυγός της, Sonny Bono, με τον οποίο έχουν ένα γιο πέθανε το 1998. Το ζευγάρι χώρισε το 1974.

Λίγο μετά το διαζύγιό της, η Cher παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της, Gregg Allman. Ο Γκρεγκ ήταν παντρεμένος με τη Σερ μεταξύ 1975 και 1979 και το ζευγάρι απέκτησε ένα παιδί μαζί, τον Elijah Blue Allman. Ο Γκρεγκ, δυστυχώς, απεβίωσε στο σπίτι του στη Σαβάνα της Τζόρτζια, αφού διαγνώστηκε με ηπατίτιδα C το 1999 και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος το 2010.

Η χαρμόσυνη ανακοίνωση του αρραβώνα της ποπ σταρ έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της απώλειας της αγαπημένης της μητέρας. Η 76χρονη τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες είχε γράψει στο Twitter: «Όταν πεθάνω θέλω να κάνετε μια γιορτή, ένα πάρτι». Η Cher αποκάλυψε ότι θα πήγαινε σε ένα από τα αγαπημένα μέρη της ίδιας και της αείμνηστης μητέρας της, Georgia Holt, για να τη γιορτάσουν.

Πηγή: skai.gr