Κλείσιμο

Η Cher έχει ξετρελαθεί με το νέο της αμόρε - Φιλιόμαστε σαν έφηβοι – Για να σκάσουν οι οχτροί…

Ο νέος της σύντροφος είναι 40 χρόνια μικρότερός της

Η Cher μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία του 36χρονου φίλου της Alexander Edwards. Η 76χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του φίλου της γράφοντας στη λεζάντα: «Είναι ευγενικός, έξυπνος, ξεκαρδιστικός και φιλιόμαστε σαν έφηβοι».

Στη φωτογραφία, που ανέβασε η Cher, το νέο της αμόρε εμφανίζεται χωρίς μπλούζα, στέκεται κοντά στο κρεβάτι και χαμογελάει στην κάμερα.

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον μουσικό παραγωγό τον Νοέμβριο. Στις 8 Νοεμβρίου, η Cher «ανέβασε» άλλη μία φωτογραφία του νέου της συντρόφου και έγραψε ότι της φέρεται  σαν βασίλισσα. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι ο Έντουαρντς έχει γνωρίσει την οικογένειά της, προσθέτοντας ότι «η αγάπη δεν γνωρίζει μαθηματικά!».

Όταν ένας θαυμαστής της ζήτησε να επιβεβαιώσει τη σχέση, εκείνη το έκανε με μια σειρά από emojis, δηλώνοντας ότι είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον Οκτώβριο.

Ο Έντουαρντς είναι αντιπρόεδρος του A&R στην Def Jam, που φιλοξενεί μουσικούς όπως η Rihanna, ο Pusha T, ο Nas, οι Public Enemy και ο Justin Bieber.

Με καταγωγή από το Όκλαντ της Καλιφόρνιας, ο Έντουαρντς είχε κάποτε σχέση με το μοντέλο και ακτιβίστρια Άμπερ Ρόουζ, με την οποία έχουν ένα αγοράκι 3 ετών. Η Cher έχει παντρευτεί στο παρελθόν δύο φορές, με τους τραγουδιστές Sonny Bono και Gregg Allman.

Πηγή: skai.gr