Κλείσιμο

Halle Berry: Φοράει χρυσό σακάκι και δαντελένια εσώρουχα και σας εύχεται Καλή Χρονιά…

«Γεια σου 2024», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Halle Berry διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα και της αρέσει να τη «διαφημίζει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά η διάσημη ηθοποιός ευχήθηκε στους followers της στο Instagram «Καλή Πρωτοχρονιά!», φορώντας ένα χρυσό σακάκι και δαντελένια εσώρουχα. 

Η Berry φορούσε, επίσης, μαύρα τακούνια και πόζαρε σέξι μέσα σε ένα ασανσέρ. «Γεια σου 2024», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, απευθυνόμενη στους 9 εκατ. followers της.

Halle Berry


Η σταρ έγινε η πρώτη -και μέχρι στιγμής μοναδική- Αφροαμερικανίδα που κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου το 2002 για την ερμηνεία της στην ταινία «Monster's Ball», ενώ η ίδια έχει πει ότι αισθάνεται λυπημένη που η επιτυχία της δεν έχει επαναληφθεί από άλλες μαύρες ηθοποιούς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Δήλωσε στο Variety: «Έχουν περάσει 21 χρόνια τώρα και καμία άλλη σαν εμένα δεν έχει περάσει αυτή την πόρτα. Αυτή είναι μια μεγάλη θλίψη γιατί ένιωσα ότι εκείνη η νύχτα σήμαινε κάτι». Παρόλα αυτά, η Halle αναγνώρισε ότι το Χόλιγουντ έχει «αλλάξει» τα τελευταία 21 χρόνια. Η ηθοποιός εξήγησε: «Τα βραβεία δεν είναι το παν. Δουλεύουμε στη βιομηχανία με έναν τρόπο που δεν είχαμε δουλέψει ποτέ, οπότε υπήρξε αλλαγή και αυτό είχε σημασία».

Η Halle ξεκίνησε τη δική της εταιρεία παραγωγής, την 606 Films, το 2014 και υποστήριξε ότι κι αυτή με τη σειρά βοήθησε στο να γίνουν κάποιες αλλαγές στη βιομηχανία του θεάματος. 

Πηγή: skai.gr