Gisele: Αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στην Ισλανδία

Το 43χρονο μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών εμφανίστηκε στο «The Tonight Show» για να προωθήσει το νέο της βιβλίο μαγειρικής

Η Gisele Bundchen απέδειξε ότι η ζωή του supermodel δεν είναι πάντα λαμπερή. Η ίδια αποκάλυψε ότι κινδύνευσε να πεθάνει σε μια φωτογράφιση πριν από αρκετά χρόνια. 

Το 43χρονο μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών εμφανίστηκε στο «The Tonight Show» για να προωθήσει το νέο της βιβλίο μαγειρικής, «Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul», το οποίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Η Gisele

Πριν από τη συνέντευξή της, όμως, έπαιξε ένα παιχνίδι με τον οικοδεσπότη Jimmy Fallon και τον, επίσης, καλεσμένο Wayne Brady.

Η Gisele

«Έκανα μια φωτογράφιση στην Ισλανδία και παραλίγο να πεθάνω», είπε το διάσημο μοντέλο. Το περιστατικό συνέβη για τις ανάγκες της φωτογράφισής της για το άρωμα «Oxygene». 

Πρόσθεσε ότι παραλίγο να πέσει στο παγωμένο νερό και είπε ότι, «θα ήταν νεκρή σε δευτερόλεπτα αν έπεφτε». «Ήταν για αυτό το άρωμα που ονομάζεται Oxygene. Πρέπει να το ψάξετε στο Google. Φορούσα αυτό το φόρεμα, ενώ το πλήρωμα ήταν σε μια βάρκα με μπουφάν και σωσίβια», εξήγησε. 

Μετά το παιχνίδι, η Bundchen κάθισε με τον Fallon, ο οποίος ρώτησε το διάσημο μοντέλο για ποιο λόγο αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο μαγειρικής.

Η Gisele

«Ξέρετε, αγαπώ το φαγητό. Ναι, μου αρέσει πραγματικά το φαγητό. Με ρωτούσαν οι μαμάδες: ‘’Πώς κατάφερες να κάνεις το παιδί μου να φάει λαχανικά;’’. Έτσι άρχισα να μοιράζομαι συνταγές με τις μαμάδες και, ξέρετε, έχω πέντε αδελφές, οπότε πάντα μοιραζόμασταν συνταγές», πρόσθεσε το διάσημο μοντέλο. 

Σύμφωνα με την ίδια, ένα από τα σημαντικά κεφάλαια του βιβλίου είναι ο προγραμματισμός των γευμάτων. Το μοντέλο ανέφερε ότι η αείμνηστη μητέρα της προετοίμαζε όλα τα γεύματα για την εβδομάδα που θα ακολουθούσε κάθε Σαββατοκύριακο και δεν «πετούσαν» το φαγητό, ούτε γινόταν σπατάλη. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Ζιζέλ