Διαζύγιο Gisele Bündchen-Tom Brady: Δράμα, χαμένα όνειρα και ευγνωμοσύνη…

Ο χωρισμός του ζευγαριού αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2022. Έκτοτε και οι δύο ήταν διακριτικοί στις δηλώσεις τους

Μόλις πριν από ένα χρόνο, στις αρχές Οκτωβρίου του 2022, τα ΜΜΕ διέρρευσαν ότι τόσο η Gisele Bündchen όσο και ο Tom Brady είχαν προσλάβει δικηγόρους για το διαζύγιο. Μετά από ένα καλοκαίρι κατά το οποίο τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για σαφή απόσταση μεταξύ του ζευγαριού, που ήταν μαζί για σχεδόν 15 χρόνια, αυτή η τελευταία είδηση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ζούσαν σε διαφορετικά σπίτια για μερικές εβδομάδες, έμοιαζε με το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Έτσι και έγινε. 

Λίγες εβδομάδες αργότερα, στα τέλη Οκτωβρίου, το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια την απόφασή του να χωρίσει με μια σύντομη κοινή δήλωση μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τελευταία πράξη του χωρισμού τους «παίχτηκε» σε ένα δικαστήριο στη Φλόριντα. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 13 χρόνια γάμου. Έκτοτε, και οι δύο δεν έχουν πει πολλά για το θέμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Ο Tom Brady ήταν ο πιο… σιωπηλός για το θέμα. Πιο απομακρυσμένος από τα μέσα ενημέρωσης, παραχωρεί ελάχιστες  συνεντεύξεις, ειδικά μετά την οριστική αποχώρησή του από τον χώρο του αθλητισμού τον περασμένο Φεβρουάριο. Τον Σεπτέμβριο, σε ένα δικό του podcast αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το διαζύγιό του. Σε αυτό, ο αθλητής παραδέχτηκε ότι η αντιμετώπιση αυτού του χωρισμού ήταν δύσκολη, ειδικά όταν ήταν τόσο εκτεθειμένος.

Όπως είπε στους συμπαίκτες του, άκουγε πολύ συχνά ότι μιλούσαν γι' αυτόν λέγοντας: «Αγαπώ τον Τομ Μπρέιντι, αλλά...» και ότι αυτά τα «αλλά» είναι προσωπικά θέματα που πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. «Μάλλον είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός, με διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Μου αρέσει να προσπαθώ να έχω τα πράγματα υπό έλεγχο και σταθερότητα», δήλωσε η ίδιος.
«Προσπαθώ να μαθαίνω περισσότερα για τον εαυτό μου κάθε μέρα. Όλοι πρέπει να έχουμε αυτογνωσία. Για κάποιον σαν εμένα, είμαι πολύ στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Προσπαθώ πάντα να λέω το σωστό. Δεν θέλω να αντιμετωπίσω άλλο δράμα στη ζωή μου. Έχω ήδη πολλά δράματα», εξομολογήθηκε, γνωρίζοντας ότι τον παρακολουθούν μετά τον πολύκροτο χωρισμό του, αλλά χωρίς να θέλει να αναφέρει το όνομα της πρώην συζύγου του ή τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, λίγες μόλις ημέρες αφότου ο κόσμος έμαθε για τον χωρισμό τους, ο Tom Brady ήταν ο πρώτος που μίλησε γι' αυτό κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο ίδιο podcast. «Τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ φιλική κατάσταση και είμαι πραγματικά επικεντρωμένος σε δύο πράγματα: να φροντίζω την οικογένειά μου και σίγουρα τα παιδιά μου και, δεύτερον, να κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά για να κερδίζω αγώνες. Αυτό κάνουν οι επαγγελματίες».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Τους τελευταίους μήνες, και ειδικά το καλοκαίρι, τον έχουν δει με την Irina Shayk. Οι δυο τους έχουν βγει μαζί στο Λος Άντζελες, όπου εθεάθησαν όταν την παρέλαβε το ξενοδοχείο της. Τον Σεπτέμβριο, εθεάθησαν μαζί στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση ανέφεραν ότι έχουν σχέση, προς το παρόν, ανεπίσημη.

Η 43χρονη Gisele Bündchen ήταν από την αρχή πιο ξεκάθαρη σχετικά με τον χωρισμό τους. Σε αποκλειστική συνέντευξή της στο περιοδικό «People», μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε. «Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά - σε κάθε τομέα της ζωής μου. Νιώθω ότι όποτε βρέχει, βρέχει. Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που παίρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας». Το μοντέλο ανέφερε ότι ο διαλογισμός, η άσκηση που κάνει καθημερινά (γιόγκα, βάρη και περπάτημα) και η διατροφή την έχουν βοηθήσει. Η ίδια και τα παιδιά της έχουν εγκατασταθεί πλέον στο Μαϊάμι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Λίγες ημέρες μετά από αυτή τη συνέντευξη, το μοντέλο από τη Βραζιλία έδωσε συνέντευξη στο CBS και εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να αποδεχτεί ότι ο γάμος της διαλύθηκε. «Ο χωρισμός μας δεν ήταν αυτό που ονειρευόμουν και αυτό που ήλπιζα. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι εδώ και 50 χρόνια και ήθελα πραγματικά να συμβεί αυτό». Τέλος, η ίδια είπε ότι αισθάνεται ευγνώμων για τη σχέση τους, καθώς τα δύο παιδιά της γεννήθηκαν ως αποτέλεσμα αυτής. «Είναι ο πατέρας των παιδιών μου, οπότε θα του εύχομαι πάντα τα καλύτερα».

Τέλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Vanity Fair» πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση του τέλους του γάμου της εξομολογήθηκε ότι το διαζύγιο ήταν «ο θάνατος ενός ονείρου». «Ένας θάνατος και μια αναγέννηση…». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Πηγή: skai.gr