Beyonce: Οι θαυμαστές της την αποθεώνουν στην παγκόσμια περιοδεία της – Τις εντυπώσεις έκλεψε και η κόρη της (video)

Οι θαυμαστές δεν θα μπορούσαν παρά να σχολιάσουν την εκπληκτική ομοιότητα της Blue Ivy με τη διάσημη μαμά της

Η πρεμιέρα της περιοδείας «Renaissance» της Beyonce έκανε τους θαυμαστές της να παραμιλούν, όχι μόνο για την απίστευτη εμφάνιση της σούπερ σταρ, αλλά και για την εμφάνιση της μεγαλύτερης κόρης της, Blue Ivy Carter. 

Φορώντας ένα oversized T-shirt, φαρδύ παντελόνι και χρυσά σκουλαρίκια με κρίκους, η μικρούλα στάθηκε δίπλα στον μπαμπά της, Jay Z, ο οποίος παρακολουθούσε περήφανος τη Beyonce να τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή, στη συναυλία της στη Σουηδία. 

Οι θαυμαστές δεν θα μπορούσαν παρά να σχολιάσουν την εκπληκτική ομοιότητα της Blue Ivy με τη διάσημη μαμά της, με πολλούς να επισημαίνουν ότι μοιάζει όλο και περισσότερο με τη διάσημη τραγουδίστρια κάθε χρόνο που περνάει. «Μοιάζει ακριβώς με την Beyonce», σχολίασε ένας θαυμαστής. 

Η Beyonce αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, ότι στις συναυλίες είναι μαγική. Διαθέτει τα πάντα και γι’ αυτό οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν το απίστευτο ταλέντο και το πάθος της για τη μουσική. 

Ωστόσο, οι θαυμαστές ανυπομονούν να δουν τι επιφυλάσσει το μέλλον και για την ταλαντούχα Blue Ivy, η οποία φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της. 
 

Πηγή: skai.gr