Beyonce: Κατάφερε να χάσει 20 κιλά με μια αμφιλεγόμενη δίαιτα

Η αμφιλεγόμενη δίαιτα 22 ημερών της Beyonce προκαλεί επικρίσεις

Η αμφιλεγόμενη δίαιτα της Beyonce έχει αμφισβητηθεί από αρκετούς ειδικούς, οι οποίοι προειδοποιούν ότι η δίαιτα της διάσημης τραγουδίστριας μπορεί να είναι επικίνδυνη. 

Μετά τη γέννηση των διδύμων της, η Beyonce αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα που την έκανε να χάσει 20 κιλά, αφού το βάρος της ξεπερνούσε τα 100 κιλά. 

Αυτή η δίαιτα της Beyonce βασίζεται σε ένα αμιγώς χορτοφαγικό και 22 ημερών διατροφικό πλάνο, με μια ποικιλία συνταγών που είναι αποκλειστικά φυτικές.

«Για να πετύχω τον στόχο μου, δεν τρώω ψωμί, υδατάνθρακες, ζάχαρη, γαλακτοκομικά, κρέας, ψάρι, δεν πίνω αλκοόλ και πεινάω!», δήλωσε η Beyonce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Εν τω μεταξύ, ο διατροφολόγος Daniel O'Shaughnessy δήλωσε στο elnacional.cat ότι αυτή η δίαιτα θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη λόγω «διατροφικών ελλείψεων», καθώς παρέχει στο άτομο μόνο 1.400 θερμίδες, ένα χαμηλό ποσοστό για τους περισσότερους ανθρώπους.

Όσοι ασχολούνται με τον κόσμο της διατροφής έχουν συμβουλεύσει τον κόσμο να είναι προσεκτικός με τις δίαιτες που ακολουθούν κάποιες διασημότητες, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην υγεία τους. 
 

Πηγή: skai.gr