Κλείσιμο

Αγνώριστος ο «μικρός» σταρ του "Two and a Half Men"

Ελάχιστοι θα αναγνώριζαν σήμερα τον Angus T. Jones, που στη σειρά έπαιζε για 10 χρόνια τον μικρό Τζέηκ Χάρπερ 

Ελάχιστοι θα αναγνώριζαν σήμερα τον Angus T. Jones, τον ηθοποιό που πρωταγωνιστούσε ως παιδί στην υπερ-επιτυχημένη κωμική σειρά των '00, "Two and a Half Men". 

Πρόσφατα, ο 29χρονος σήμερα Angus εθεάθη να περιφέρεται στην γειτονιά του στο Λος Άντελες με πολλά παραπάνω κιλά και μούσι. 

Ο Angus – που στη σειρά έπαιζε για 10 χρόνια τον μικρό Jake Harper, μαζί τον  Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) και τον Τζον Κράιερ (Jon Cryer), φορούσε επίσης ένα φαρδύ γκρι t-shirt και ανάποδα ένα κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ. 

Τον Οκτώβριο του 2012, ο Jones αποκάλυψε όχι βρήκε την πίστη του στους Αντβεντιστές της Έβδομης Ημέρας και τον Νοέμβριο δήλωσε ότι είχε βαφτιστεί και δεν ήθελε πλέον να εμφανίζεται στο Two and a Half Men, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τις θρησκευτικές του απόψεις.

Μάλιστα τότε είχε αποκαλέσει τη σειρά «βρώμικη» και ενθάρρυνε τους ανθρώπους να σταματήσουν να την παρακολουθούν.

Εκτοτε δεν ασχολήθηκε ξανά με την ηθοποιία. 

Η Εκκλησία των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας είναι μια παγκόσμια Χριστιανική Εκκλησία που προέρχεται από τον Προτεσταντικό χώρο και ανήκει στο γενικότερο κίνημα των Αντβεντιστών. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η προσήλωση στις 10 εντολές και στην τήρηση του Σαββάτου.

Ανήκουν στον χώρο των Σαββατιστών.

Πηγή: skai.gr