Μαρτίνο

Κακοκαιρία «Barbara»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα οδικά δίκτυα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Αρχικά η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας έκλεισε ως τα Οινόφυτα και στη συνέχεια έως την Τραγάνα - Μόνο με αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων ως τις 11 το βράδυ - Άνοιξε η Αττική Οδός, ρίχνουν αλάτι από Ελευσίνα ως Μεταμόρφωση

Κλείσιμο

Συναγερμός για τη ραγδαία διασπορά της μετάλλαξης Δ – Προς έκτακτες ανακοινώσεις το απόγευμα

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΕΟΔΥ για τη ραγδαία διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα στη χώρα μας με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να οδεύουμε προς έκτακτες ανακοινώσεις το απόγευμα.

Ο ΕΟΔΥ θα δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση με τα νεότερα δεδομένα από το Εθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης του κορωνοϊού, αλλά και για τις μεταλλάξεις που καταδεικνύουν την ταχύτητα της μετάλλαξης Δέλτα. 

Σημειώνεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει κανονικά κάθε Πέμπτη τα νέα καταγεγραμμένα κρούσματα των μεταλλάξεων του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα, ωστόσο φαίνεται πως οι αριθμοί είναι ιδιαίτερα ανησυχητικοί για τις έκτακτες ανακοινώσεις. 

Στους εμβολιασμούς των παιδιών από 12 και άνω αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στη Μεσσηνία.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι στα καταστήματα η κυβερνητική εκπρόσωπος, αλλά παρέπεμψε για το φθινόπωρο και τα τότε επιδημιολογικά δεδομένα.

Πηγή: skai.gr