Έτοιμος να παραδοθεί ο δράστης του φονικού στην Κρήτη

Έτοιμος να παραδοθεί ο δράστης του φονικού στην Κρήτη

Έτοιμος να παραδοθεί εμφανίζεται ο 43χρονος δράστης της αιματοχυσίας σε οικισμό κοντά στο χωριό Κουρούνες, στη Νεάπολη Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ήδη από χθες υπήρξε επικοινωνία στενών συγγενικών προσώπων του με τον δικηγόρο Γιώργο Στειακάκη για την παράδοση του.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι αφού υπήρξε επικοινωνία και με τον ίδιο και δόθηκαν ρητές διαβεβαιώσεις ότι θα παραδοθεί, ακολούθησαν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τις αρμόδιες αρχές.

Το πότε και πού θα παραδοθεί κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό για λόγους ασφαλείας. Να σημειωθεί ότι από τις Αστυνομικές Αρχές είχαν εκφραστεί φόβοι ακόμα και για την ζωή του εξαιτίας των όσων ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία με στενό συγγενικό του πρόσωπο τη νύχτα του φονικού.

Ο 43χρονος, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, κατάφερε να κρυφτεί πολύ καλά και να μην εντοπιστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις που τα τελευταία 24ωρα «σαρώνουν» την ορεινή περιοχή βορείως της Νεάπολης.

Ο δράστης, πυροβόλησε και σκότωσε την περασμένη Δευτέρα έναν άνδρα 73 ετών και τραυμάτισε δυο ακόμη άτομα, το ένα εκ των οποίων σοβαρά.

Πηγή: skai.gr