Κλείσιμο

Φονικό στο Λασίθι: Αναζητείται ο δράστης- Σε σοβαρή κατάσταση ο 43χρονος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου νοσηλεύεται ο 45χρονος που τραυματίστηκε, χθες το απόγευμα, κατά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε σε οικισμό κοντά στο χωριό Κουρούνες, στη Νεάπολη Λασιθίου.

Ο 45χρονος που έχει τραυματιστεί από κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, πλην όμως η κατάστασή του, σύμφωνα με τη Διοίκηση του νοσοκομείου, κρίνεται ακόμη πολύ σοβαρή και τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Από την αιματηρή επίθεση -της οποίας δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να είναι ένας 43χρονος- βρήκε τραγικό θάνατο ο 73χρονος, πατέρας του 45χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, ενώ ελαφρύτερα τραυματισμένος νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου και ένας 52χρονος, ο γαμπρός του θύματος, που φέρει σκάγια στο κεφάλι και το θώρακα.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που αντιλήφθηκαν χθες το απόγευμα το περιστατικό, ο 73χρονος με τον 45 γιο του και τον 52χρονο γαμπρό του, βρίσκονταν στην κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας, όταν ο δράστης με το ΙΧΦ όχημά του έφτασε απ' έξω και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά των τριών ανδρών και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ