Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη και η πεθερά του γιατρού για συνέργεια

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον δράστη της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα αλλά και στην σύζυγο του για συνέργεια

Χειροπέδες και στη σύζυγο του δράστη που σκότωσε χθες τον γαμπρό του με καραμπίνα στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν στην Αγία Βαρβάρα, πέρασαν οι αστυνομικοί με εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του δράστη και πεθερά του θύματος, συνελήφθη με την κατηγορία της συνέργειας για τη δολοφονία του γαμπρού της. 

Την ίδια στιγμή ποινική δίωξη στον δράστη του εγκλήματος στην Αγία Βαρβάρα αλλά και στην σύζυγο του, άσκησε ο Εισαγγελέας για την δολοφονία του 57χρονου γιατρού, γαμπρού των δύο κατηγορουμένων, χθες το απόγευμα.

Σε βάρος του 69χρονου δράστη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία. Παράλληλα άσκησε δίωξη και στην σύζυγο του κατηγορούμενου, στην οποία αποδίδει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον γιατρό γιατί φερόταν άσχημα στην κόρη του. Ωστόσο ο γιος του δράστη, αστυνομικός, που ειδοποίησε την Άμεση Δράση χθες, φέρεται να μην επιβεβαιώνει όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Τόσο ο δράστης και η σύζυγός του, όσο και το θύμα και η οικογένεια του αλλά και ο αστυνομικός, έμεναν στο ίδιο κτήριο.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε Ανακριτή όπου θα απολογηθεί το ζευγάρι των κατηγορουμένων.

Πηγή: skai.gr