Κλείσιμο

Ξετυλίγεται το κουβάρι της μαφιόζικης εκτέλεσης με έξι νεκρούς στη Λούτσα - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Από τη πρώτη στιγμή οι έμπειροι αξιωματικοί έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που είχαν διαφορές μεταξύ τους πιθανόν για υπόθεση ναρκωτικών. 

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Το κουβάρι της αιματηρής συμπλοκής που στοίχισε τη ζωή σε έξι άντρες χθες το απόγευμα στην οδό Αρίωνος στη Λούτσα προσπαθούν να ξετυλίξουν στην ασφάλεια Αττικής.

Από τη πρώτη στιγμή οι έμπειροι αξιωματικοί έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που είχαν διάφορες μεταξύ τους πιθανόν για υπόθεση ναρκωτικών. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το επικρατέστερο σενάριο είναι να είχε δοθεί ραντεβού θανάτου σε παράδρομο της Αρίωνος ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να «έπιασαν» στον ύπνο τους έξι επιβαίνοντες στο ΙΧ και να τους εκτέλεσαν πριν καν προλάβουν να αντιδράσουν.

Ερωτηματικό ωστόσο για την ΕΛΑΣ προκαλεί το γεγονός πως μέσα στο όχημα των θυμάτων το οποίο έφερε πλαστές γερμανικές πινακίδες που είχαν δέσει με αδιαφανή ταινία για να μην φύγει από το αμάξωμα δεν βρέθηκαν όπλα. 

Αυτό δεν σημαίνει κάτι επισημαίνει αξιωματικός της ΕΛΑΣ καθώς πολύ πιθανόν φεύγοντας οι δράστες να τα πήραν μαζί τους.

Το μόνο που βρέθηκε μέσα στο μπλε ford ήταν πλαστά έγγραφα και διαβατήρια τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γαλλικά. Οι αρχές ωστόσο πιστεύουν πως κάποια από τα θύματα είναι υπήκοοι Τουρκίας. 

Απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ όπου εξετάζονται οι περισσότεροι από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο και θα δείξουν αν τα όπλα των εκτελεστών ήταν καθαρά ή εμπλέκονται και σε άλλες δολοφονίες.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων των θυμάτων όπου πιθανόν να δείξουν τις κινήσεις τους πριν δολοφονηθούν στην οδό Αρίωνος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχουν και βιντεοληπτικό υλικό από την οδό Αρίωνος το οποίο εξετάζεται και ευελπιστούν να έχουν καταγράφει οι κινήσεις των δολοφόνων καθώς καταθέσεις μαρτύρων έκαναν λόγο για μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Αρίωνος.

Πηγή: skai.gr