Μακελειό στην Λούτσα: Πάνω από 20 κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο - «Πόλεμο» συμμοριών και «ραντεβού θανάτου» «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ (Βίντεο και φωτογραφίες)

Έχουν περισυλλέξει περισσότερους από 20 κάλυκες - Σύμφωνα με καταθέσεις περιοίκων καταλήγουν πως δυο συμμορίες είχαν δώσει «ραντεβού θανάτου» στο σημείο

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

«Πόλεμο» συμμοριών βλέπουν πίσω από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Λούτσα και είχε ως αποτέλεσμα 6 άνθρωποι να τραυματιστούν θανάσιμα.

Από το σημείο άντρες της Aσφάλειας Αττικης που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν περισυλλέξει περισσότερους από 20 κάλυκες ενώ σύμφωνα με καταθέσεις περιοίκων καταλήγουν πως δυο συμμορίες είχαν δώσει ραντεβού θανάτου στο σημείο.

λουτσα

«Ακούσαμε πολλούς πυροβολισμούς μαζί και μετά σταδιακά έναν έναν». «Άκουσα τους πυροβολισμούς και είδα μια μεγάλου κυβισμού μηχανή με ένα σκούρο αυτοκίνητο να τρέχουν στην οδό Αρίωνος» κατέθεσε άλλος μάρτυρας.

λουτσα

Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς οι πυροβολισμοί αυτοί πιθανολογούν πως είναι οι χαριστικές βολές που έριξαν οι δράστες στα 6 θύματα.

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής, ενώ η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις.

λουτσα

Πηγή: skai.gr