Τζορτζ Κλούνεϊ: «Η γυναίκα μου είναι πολύ έξυπνη για μένα»

Τι και αν πολλοί άντρες υποτιμούν τις γυναίκες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν πως είναι πιο έξυπνοι από αυτές; Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κάνει ακριβώς το αντίθετο και μάς εντυπωσιάζει.

Μιλώντας για την σύζυγό του, Αμάλ Κλούνεϊ, ο 59χρονος ηθοποιός δηλώνει: «Είναι πραγματικά πολύ έξυπνη για μένα. Τώρα κάνουμε όλες τις επικοινωνίες μας μέσω Zoom. Εκείνη μιλάει με αναγνωρισμένους επιστήμονες και εγώ με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Howard Stern».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφερόμενος στην πανδημία είπε: «Η καλή πλευρά αυτής της φοβερής πανούκλας: Μπορώ να βάζω τα παιδιά μου στο κρεβάτι κάθε βράδυ και να παίρνω πρωινό μαζί τους το πρωί».

Να θυμίσουμε πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την γνωστή δικηγόρο το 2014 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδάκια, την Έλλα και τον Αλεξάντερ. Αν και τα δημοσιεύματα τους θέλουν διαρκώς να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην σχέση τους και να επιθυμούν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, οι δυο τους αποδεικνύουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όπως όλα μαρτυρούν, ο έρωτάς τους παραμένει πολύ δυνατός.

Πηγή: Must