Αποθέωση και συγκίνηση για τον Τζόνι Ντεπ στις Κάννες: «Δεν έφυγα ποτέ» (βίντεο-φωτογραφίες)

Το κοινό τον χειροκροτούσε όρθιο για 7 λεπτά και ο ίδιος δήλωσε ότι απορούσε με τη λέξη επιστροφή, επειδή ο ίδιος «δεν πήγε πουθενά»

Συγκινητική και ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξε χθες το κοινό στον διάσημο ηθοποιό Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp), ο οποίος εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Jeanne Du Barry" κατά την έναρξη του φεστιβάλ των Καννών.

Ο Ντεπ επέστρεψε στο κόκκινο χαλί μετά την πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγο του Άμπερ Χερντ (Amber Heard) και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς το κοινό ξέσπασε σε ένα παρατεταμένο 7λεπτο  χειροκρότημα για την ερμηνεία του ως βασιλιάς Λουδοβίκος XV στην ταινία. 

Ωστόσο, ο Χολιγουντιανός σταρ δήλωσε δήμερα ότι δεν πρόκειται για «επιστροφή» αφού στην ουσία «δεν έφυγε ποτέ». 

«Απορούσα με τη λέξη επιστροφή, επειδή δεν πήγα πουθενά», είπε ο Αμερικανός ηθοποιός, που έφτασε με καθυστέρηση 45 λεπτών στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ομάδα των δημιουργών της ταινίας σήμερα. 

«Ναι, ίσως ο κόσμος σταμάτησε να μου τηλεφωνεί από φόβο εκείνη την εποχή (του διαζυγίου και της δίκης με την Χερντ) όμως εγώ δεν πήγα πουθενά», τόνισε.

Σήμερα έγινε επίσης στις Κάννες και η προγραμματισμένη φωτογράφιση της ταινίας (photocall). Κατά τη διάρκεια του event, όλο το καστ της περπάτησε στο κόκκινο χαλί και πόζαρε για τους φωτογράφους. που «σφάζονταν» για ένα κλικ του «Πειρατή» του Χόλιγουντ.

ντεπ

Μαζί με τον Ντεπ, δίπλα του, ήταν και η Γαλλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτις της ταινίας Μαϊουέν Λε Μπεσκό –γνωστότερη μόνο με το μικρό της όνομα, Μαϊουέν– η οποία μάλιστα  υποδύεται η ίδια την Μαντάμ Ντιπαρί, τον μεγάλο έρωτα του Λουδοβίκου. 

τζονι ντεπ

Η Μαϊουέν είπε ότι έδωσε τον ρόλο στον Ντεπ, ο οποίος μιλά γαλλικά στην ταινία, επειδή η ίδια θα ήταν υποχρεωμένη να αγκαλιάζει και να φιλά όποιον υποδυόταν τον βασιλιά και ήθελε να αισθάνεται άνετα μαζί του. 

«Τον ερωτεύτηκα πραγματικά σε αυτόν τον ρόλο», είπε.

Και με το δίκιο της, λέμε εμείς. 
 

Πηγή: skai.gr