Κλείσιμο

Ζευγάρι πλανόδιων Ρώσων κακοποιούσε το μωρό του κάνοντας επίδειξη στο δρόμο

Ζευγάρι Ρώσων πλανόδιων performers συνελήφθη στη Μαλαισία μετά από δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο φαίνονται να κακοποιούν το μωρό τους στο πλαίσιο μιας επίδειξής τους στον δρόμο. 

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, το οποίο έγινε viral και έτσι προκάλεσε και την προσοχή της αστυνομίας, φαίνονται οι δυο γονείς να πετούν το μωρό τους στον αέρα και να το κουνούν κρατώντας το από τα πόδια του. 

Το ζευγάρι, το οποίο συνελήφθη κατά τη διάρκεια performance στην Κουάλα Λουμπούρ, ανακρίνεται για ενδεχόμενη κακοποίηση του μικρού κοριτσιού, ηλικίας τεσσάρων μηνών, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αστυνομία στο AFP, ενώ οι αρχές ανέφεραν ότι το μωρό δεν φαίνεται να έχει υποστεί τραύματα. 

Το BBC αναφέρει ότι οι 30χρονοι γονείς του μωρού ταξιδεύουν στη νοτιοανατολική Ασία ως πλανόδιοι performers ενώ το βίντεο ανέβασε στο Facebook χρήστης που το χαρακτήρισε ως μια ανεύθυνη πράξη που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό και ζήτησε τη σύλληψή τους.

Το Facebook δεν έσβησε το βίντεο το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη διάσωση του παιδιού, έβαλε όμως μια προειδοποίηση ότι στα πλάνα ενδέχεται να φαίνεται παιδική κακοποίηση.

Πηγή: skai.gr