Τρανσέξουαλ μουσουλμάνα μήνυσε τον φίλο της επειδή κρατούσε τους όρχεις της στο ψυγείο

Σύμφωνα με τα προφίλ της Brianna Kingsley στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιεί πλέον αραβικό όνομα και φαίνεται να έχει ασπαστεί το Ισλάμ

Μια τρανσέξουαλ γυναίκα απαιτεί την επιστροφή των όρχεών της, τους οποίους, όπως ισχυρίζεται, ο πρώην φίλος της διατηρεί σε ένα βάζο στο ψυγείο του. Σε αγωγή που κατέθεσε, η Brianna Kingsley δήλωσε ότι ο πρώην σύντροφός της, William Wojciechowski, από το Πόντιακ του Μίσιγκαν, κρατούσε τα μέρη του σώματος που της είχαν αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης αλλαγής φύλου.

@rhinowitchsanctuary

The Unboxing of Dees Nuts

♬ original sound - RhinoWitchSanctuary

Η εφημερίδα «Detroit News» ανέφερε ότι η 40χρονη Kingsley ζήτησε την επιστροφή των όρχεών της καθώς και να της καταβληθεί αποζημίωση συνολικού ύψους 6.500 δολαρίων. 

Ο 37χρονος σύντροφός της υποστήριξε, ωστόσο, ότι η πρώην σύντροφός του «μάζεψε όλα τα υπάρχοντά της όταν χώρισαν και επέμεινε ότι δικαιούται να κρατήσει τους όρχεις». Ο ίδιος ανέφερε ότι η Kingsley τον παρενοχλεί από τότε που χώρισαν - πριν από οκτώ μήνες - και του κάνει bullying (εκφοβισμός). 

Η τρανσέξουαλ μουσουλμάνα

Σύμφωνα με τα προφίλ της Brianna Kingsley στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιεί πλέον αραβικό όνομα και φαίνεται να έχει ασπαστεί το Ισλάμ. Σε ένα βίντεο στο TikTok που μοιράστηκε η ίδια, φαίνεται, επίσης, να κάνει πλάκα για όλη αυτή την περίεργη ιστορία… Σε ένα βίντεο με τίτλο: «The Unboxing of Dee's Nutz», η Kingsley φαίνεται να ανοίγει ένα κουτί και να αφαιρεί μια διάφανη σακούλα που έχει την ένδειξη βιολογικός κίνδυνος. 

Το ζευγάρι

Χαμογελώντας, στη συνέχεια βάζει τα δάχτυλά της στο στόμα της καθώς επανασυσκευάζει τη σακούλα στο κουτί, υποδηλώνοντας ότι ήταν όντως οι όρχεις, που της δόθηκαν μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου.

Πηγή: skai.gr
TAGS: τρανς