Πρώτη δημόσια εμφάνιση του στρατηγού Σουροβίκιν μετά την ανταρσία της Wagner

Η φωτογραφία δείχνει έναν άνδρα με γυαλιά ηλίου και καπέλο να περπατά δίπλα σε μια γυναίκα που έμοιαζε με τη σύζυγο του Σουροβίκιν, την Άννα

Μια νέα φωτογραφία που δείχνει τον Ρώσο στρατηγό Σεργκέι Σουροβίκιν, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί δημόσια μετά την ανταρσία της Wagner τον Ιούνιο, δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα τη Δευτέρα, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Ο στρατηγός Σεργκέι Σουροβίκιν είναι έξω. Ζωντανός, υγιής, στο σπίτι, με την οικογένειά του, στη Μόσχα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα», έγραψε η Ksenia Sobchak στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Telegram.

Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει την αυθεντικότητα της φωτογραφίας, η οποία δείχνει έναν άνδρα με γυαλιά ηλίου και καπέλο να περπατά δίπλα σε μια γυναίκα που έμοιαζε με τη σύζυγο του Σουροβίκιν, την Άννα.

Μια δεύτερη αναφορά, που δημοσιεύτηκε από τον ανεξάρτητο Ρώσο δημοσιογράφο Alexei Venediktov στο κανάλι του στο Telegram, ανέφερε ότι «Ο στρατηγός Σουροβίκιν είναι στο σπίτι με την οικογένειά του. Είναι σε άδεια και είναι διαθέσιμος στο Υπουργείο Άμυνας».
 

Πηγή: skai.gr