Πριγιάνκα Τσόπρα: Θα μιλήσει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός

Πριγιάνκα Τσόπρα: Θα μιλήσει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και κινηματογραφική παραγωγός, Πριγιάνκα Τσόπρα θα ταξιδέψει στο Νταβός της Ελβετίας για να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ την επόμενη εβδομάδα.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής δραματικής σειράς “ Quantico” και πρέσβειρα του παγκόσμιου κινήματος για την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των πολιτών σε θέματα όπως η ακραία φτώχεια, η ανισότητα και η βιωσιμότητα, Global Citizen θα μιλήσει ενώπιον του αναπληρωτή πρωθυπουργού του Βελγίου, Αλεξάντερ ντε Κρου και του αντιπροέδρου της Νιγηρίας Γιέμι Οσινμπάτζο. Η ομιλία της θα αφορά λύσεις για την επίτευξη των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης και της ισότητας των φύλων.

Η Πριγιάνκα Τσόπρα, πρώην μοντέλο και ηθοποιός του Μπόλιγουντ από την Ινδία, η οποία εργάζεται πλέον στο Χόλιγουντ και είναι σύζυγος του τραγουδιστή Νικ Τζόνας είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ από το 2016 με φιλανθρωπική δράση και ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών και έχει δηλώσει ότι μία μέρα θα διεκδικήσει το πρωθυπουργικό αξίωμα στην πατρίδα της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ