Μανχάταν: Βίντεο δείχνει τη στιγμή που υπάλληλος μαχαιρώνει στον λαιμό πελάτη για ένα σακουλάκι πατατάκια!

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και του απήγγειλε κατηγορίες για φόνο και εγκληματική κατοχή όπλου. Δυστυχώς, το θύμα έχασε τη ζωή του 

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από σύστημα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τη στιγμή που ένας εργαζόμενος στο Μανχάταν φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν πελάτη, αφού ο εξαγριωμένος άνδρας πέρασε γύρω από τον πάγκο και του επιτέθηκε για μια σακούλα πατατάκια! 

Ο εργαζόμενος, όπως γράφει η «New York Post», φαίνεται αρχικά να εξυπηρετεί τους πελάτες πίσω από τον πάγκο του καταστήματος όταν ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεότερο άνδρα. Ο πελάτης αρχίζει να φωνάζει στον υπάλληλο του καταστήματος, πριν τον σπρώξει σε ένα ράφι, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Μετά από αρκετές στιγμές, ο εργαζόμενος βγάζει ένα μεγάλο μαχαίρι και το καρφώνει στο λαιμό και το στήθος του νεότερου άνδρα, ο οποίος αρχίζει να αιμορραγεί. Το ζευγάρι απομακρύνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας και ο υπάλληλος επανέρχεται, κρατώντας ακόμα το ματωμένο μαχαίρι.

Δυστυχώς, ο 37χρονος Austin Simon έχασε τη ζωή του

Δυστυχώς, ο 37χρονος Austin Simon αν μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή. Ο θανάσιμος καυγάς φέρεται να ξεκίνησε γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, όταν μια γυναίκα μπήκε στο κατάστημα με ένα παιδί για να αγοράσει ένα πακέτο πατατάκια, σύμφωνα με την αστυνομία. Η αστυνομία δήλωσε ότι η άγνωστη γυναίκα δεν είχε αρκετά χρήματα για το σνακ και βγήκε γρήγορα από το κατάστημα, καλώντας το θύμα. Τότε ήταν που ο 37χρονος Σάιμον εισέβαλε στο κατάστημα, πήγε πίσω από τον πάγκο και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον υπάλληλο του καταστήματος. Η αστυνομία τον συνέλαβε και του απήγγειλε κατηγορίες για φόνο και εγκληματική κατοχή όπλου. 
 

Πηγή: skai.gr