Mafia chef:  Συνέλαβαν μέλος της Ντραγκέτα γιατί έκανε… μαγειρικές εκπομπές στο YouTube

Mafia chef.  Η… όρεξη ενός φυγόδικου Ιταλού γκάνγκστερ να επιδείξει τις δεξιότητές του στη μαγειρική τον έριξε στη φυλακή μετά από επτά χρόνια καταδίωξης από τις αρχές! Η ιταλική αστυνομία εντόπισε τον Marc Feren Claude Biart, 53 ετών, μέσω των μαγειρικών βίντεο που είχε ανεβάσει στο YouTube. Παρότι έκρυβε προσεκτικά το πρόσωπό του, ο επίδοξος YouTuber απέτυχε να συγκαλύψει τα τατουάζ του σώματός του. Το φερόμενο μέλος της διαβόητης ιταλικής εγκληματικής οργάνωσης Ντραγκέτα συνελήφθη στη Δομινικανή Δημοκρατία την περασμένη Τετάρτη και εκδόθηκε στην Ιταλία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής αστυνομίας που επικαλείται το BBC, ο 53χρονος μαφιόζος ζούσε μια ήσυχη ζωή στην πόλη Μπόκα Τσίτσα. Διέφευγε τη σύλληψη από το 2014, καθώς φέρεται να διακινούσε κοκαΐνη στην Ολλανδία για λογαριασμό της φατρίας Cacciola που είναι παρακλάδι της Ντραγκέτα. 

Η Ντραγκέτα θεωρείται μία από τις ισχυρότερες εγκληματικές οργανώσεις στον κόσμο, επειδή ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της διακίνησης κοκαΐνης που εισέρχεται στην Ευρώπη, ενώ η έδρα της βρίσκεται στην Καλαβρία. Το φερόμενο αφεντικό της οργάνωσης, Luigi Mancuso, 66 ετών, είναι γνωστό ως «Ο Θείος». 
 

Πηγή: skai.gr