ΗΠΑ: Επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος χωρίς ταυτότητα και εισιτήριο

Στο μικροσκόπιο των αμερικανικών αρχών βρίσκεται η υπόθεση μιας γυναίκας η οποία κατάφερε να μπει χωρίς εισιτήριο και ταυτότητα σε πτήση της αεροπορικής εταιρίας Delta που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Ορλάντο της Φλόριντα προς την Ατλάντα της Τζόρτζια.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομική διεύθυνση του Ορλάντο αναφέρει ότι αξιωματικοί της κλήθηκαν να ερευνήσουν ένα ύποπτο άτομο το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο.

Υπάλληλοι της Delta είχαν κατεβάσει τη γυναίκα από το αεροσκάφος, καθώς διαπίστωσαν ότι δεν είχε εισιτήριο 

Όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν εξηγήσεις, εκείνη απάντησε ότι δεν είχε ταυτότητα και πως είχε πετάξει το εισιτήριό της.

Η Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών (TSA), απάντησε σε ερώτηση του CNN ότι η γυναίκα είχε περάσει έλεγχο για να μπει μέσα στο αεροσκάφος.

«Εργαζόμαστε μαζί με τις δυνάμεις επιβολής της τάξης στην έρευνα για το περιστατικό στο αεροπλάνο και δεν θα δώσουμε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες στην παρούσα φάση», ανέφερε η TSA.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε το FBI, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο.

Η αεροπορική εταιρία Delta, ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες της πτήσης 1516 για την καθυστέρηση που υπήρξε λόγω του περιστατικού.

«Όλοι οι επιβάτες για προληπτικούς λόγους ελέγχθηκαν ξανά», αναφέρει η εταιρία Delta.

Τονίζει ότι συνεργάζεται στενά με την αστυνομία και την TSA ενώ παράλληλα διεξάγει και εσωτερικό έλεγχο για την υπόθεση, καθώς όπως αναφέρει «η ασφάλεια αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα.

Πηγή: skai.gr