Βίντεο με τους IDF να τινάζουν στον αέρα την κατοικία του Ισμαήλ Χανίγια - «Χρησιμοποιούνταν ως τρομοκρατική υποδομή»

«Η κατοικία του Ισμαήλ Χανίγια, η οποία χρησιμοποιούνταν ως τρομοκρατική υποδομή, χτυπήθηκε καθώς τα στρατεύματα των IDF συνεχίζουν να επιχειρούν στη Λωρίδα της Γάζας»

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι κατέστρεψαν την κατοικία του ανώτατου ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής μαχητικών τη νύχτα.

«Η κατοικία του Ισμαήλ Χανίγια, η οποία χρησιμοποιούνταν ως τρομοκρατική υποδομή, χτυπήθηκε καθώς τα στρατεύματα των IDF συνεχίζουν να επιχειρούν στη Λωρίδα της Γάζας» ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.


«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μαχητικά αεροσκάφη των IDF έπληξαν την κατοικία του Χανίγια, του Αρχηγού του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, η οποία χρησιμοποιούνταν ως τρομοκρατική υποδομή και συχνά χρησίμευε ως σημείο συνάντησης για τους ανώτερους ηγέτες της Χαμάς για να κατευθύνουν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών πολιτών και στρατιωτών του IDF» τονίζεται.

Χανίγια

Ισμαήλ Χανίγια


Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της κατάληψης του στρατοπέδου Σατί, ανακοινώθηκε ότι τα στρατεύματα των IDF εντόπισαν και κατέστρεψαν μια κρύπτη με όπλα των ναυτικών δυνάμεων της Χαμάς, που περιείχε καταδυτικό εξοπλισμό, εκρηκτικά μηχανήματα και όπλα.

Τα στρατεύματα των IDF χτύπησαν επίσης τρομοκράτες και εντόπισαν όπλα, όπως ζώνες εκρηκτικών, εκρηκτικά βαρέλια, αντιαρματικά ρουκετοβόλα, αντιαρματικούς πυραύλους, εξοπλισμό επικοινωνίας και έγγραφα των υπηρεσιών πληροφοριών της Χαμάς.

Δείτε φωτογραφίες:

WhatsApp_Ima...

WhatsApp_Ima...

WhatsApp_Ima...

WhatsApp_Ima...

Πηγή: skai.gr