Γυναίκα βγαίνει γυμνή από αυτοκίνητο σε λεωφόρο στο San Francisco και αρχίζει να πυροβολεί - Δείτε βίντεο

Μετά το περιστατικό, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική πτέρυγα νοσοκομείου

Την Τρίτη, μια γυμνή γυναίκα στην Καλιφόρνια βγήκε από το αυτοκίνητό της σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γέφυρες της χώρας και άρχισε να πυροβολεί

Δείτε το βίντεο:

Το παράξενο σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής στη γέφυρα San Francisco - Oakland Bay Bridge, σύμφωνα με την Περιπολία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια.

Εκείνη την ώρα, ενας οδηγός είχε τηλεφωνήσει στο 911 για να αναφέρει ότι ένας άλλος οδηγός τους είχε συμμαδέψει το αυτοκίνητο του με όπλο, όπως αναφέρει η αστυνομία. 

Στη συνέχεια, η γυναίκα σταμάτησε στη μέση της λωρίδας, βγήκε από το αυτοκίνητό της με ένα μαχαίρι και άρχισε να φωνάζει στους υπόλοιπους οδηγούς. 

Στη συνέχεια επέστρεψε στο αυτοκίνητο της, οδήγησε προς το Όκλαντ, αλλά σταμάτησε ξανά σε μια πλατεία διοδίων για να βγει αυτή τη φορά από το αυτοκίνητο, χωρίς ρούχα και με όπλο

gynaika

gynaika

Τότε άρχισε να πυροβολεί προς τυχαίες κατευθύνσεις στα αυτοκίνητα. 

Βίντεο που την κατέγραψε, δείχνει την ίδια να τρέχει στο δρόμο και να πυροβολεί στον αέρα πριν την συλλάβει η αστυνομία, η οποία την έπεισε να παραδώσει το όπλο και να δεχθεί να καλύψει το σώμα της, χωρίς ευτυχώς να προλάβει να γίνει κάποιο ατύχημα. 

gynaika

Ύστερα από το επεισόδιο, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική πτέρυγα σε τοπικό νοσοκομείο και όταν βγει θα της επιβληθεί κράτηση με αδιευκρίνιστες κατηγορίες, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Πηγή: nypost.com