Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη «διαβολική» νοσοκόμα στη Βρετανία - Έστελνε φωτογραφίες των μωρών στους γονείς

Μητέρα αποκάλυψε ότι η Λούσι Λέτμπι τράβηξε μια «εξευτελιστική» φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της με τον σωλήνα τροφοδοσίας της να έχει αφαιρεθεί

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για τη δράση της serial killer νοσοκόμας, Λούσι Λέτμπι, που κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία επτά νεογέννητων στη βορειοδυτική Αγγλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, μία μητέρα αποκάλυψε ότι η Λούσι Λέτμπι τράβηξε μια «εξευτελιστική» φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της με τον σωλήνα τροφοδοσίας της να έχει αφαιρεθεί.

Στο πίσω μέρος της φωτογραφίας η Λέτμπ έγραψε: «Πιάστηκε στα πράσα! Αποφάσισε ότι είναι μεγάλο κορίτσι τώρα και δεν χρειάζεται πλέον να τρέφεται με σωλήνα! Χ»

Το κοριτσάκι κατέρρευσε λίγο μετά το τέλος της βάρδιας της Λέτμπι και μεταφέρθηκε στην εντατική. Στη συνέχεια διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση, μια κατάσταση που προκλήθηκε από εγκεφαλική βλάβη, και η μητέρα της τώρα φοβάται ότι η κατάσταση της υγείας της κόρης της είναι αποτέλεσμα τραυματισμού από την κατά συρροή δολοφόνο.

Η γυναίκα, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, θέλει η αστυνομία να ερευνήσει την περίπτωση του παιδιού της και κινήθηκε νομικά κατά του Νοσοκομείου Countess of Chester όπου η Λέτμπι διέπραξε τις εγκληματικές της ενέργειες.

Η Λέτμπι κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία επτά μωρών και για την απόπειρα δολοφονίας άλλων έξι στη μονάδα νεογνών του νοσοκομείου μεταξύ Ιουνίου 2015 και Ιουνίου 2016. 

Η αστυνομία του Τσεσάιρ επιβεβαίωσε ότι πλέον εξετάζει τις περιπτώσεις 4.000 παιδιών που νοσηλεύτηκαν στη μονάδα όπου εργαζόταν η Λέτμπι.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Δρ Dewi Evans, ο εμπειρογνώμονας της υπόθεσης, είπε στη Mail ότι έχει ερευνήσει τις περιπτώσεις νοσηλεύτηκαν από τον Ιούνιο του 2014 και πιστεύει ότι άλλα τρία παιδιά μπορεί να δολοφονήθηκαν και άλλα 15 να τραυματίστηκαν από την Λέτμπι.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πιστεύει πως η λέτμπι αρχικά δρούσε αποσπώντας τους  αναπνευστικούς σωλήνες των μωρών προτού ο «τρόπος λειτουργίας» της αλλάξει σε ένεση αέρα τον Ιούνιο του 2015.
 

Πηγή: skai.gr