Τρόμος στην Αίγυπτο: Επίθεση καρχαρία σε τουρίστρια - Ακρωτηριάστηκε το χέρι της - Δείτε βίντεο

Βίντεο δείχνει τη δραματική στιγμή της διάσωσής της από την παραλία καθώς μεταφέρεται εσπευσμένα σε ασθενοφόρο

Μια τουρίστρια στην Αίγυπτο έχασε το χέρι της μετά από επίθεση καρχαρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailMail χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί το χέρι της αφού ο καρχαρίας την δάγκωσε άγρια ενώ κολυμπούσε με μία φίλη της.

Διασώθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της και αργότερα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της στη συνέχεια χαρακτηρίστηκε «σταθερή».

Αναφορές λένε ότι οι κολυμβητές στην παραλία Laguna στο Dahab αρχικά μπέρδεψαν τον καρχαρία με τόνο.

Βίντεο δείχνει τη δραματική στιγμή της διάσωσής της από την παραλία καθώς μεταφέρεται εσπευσμένα σε ασθενοφόρο

Οι επισκέπτες της παραλίας τράπηκαν σε φυγή από τη θάλασσα μετά την επίθεση στο θέρετρο Dahab, περίπου 36 μίλια βόρεια του Sharm el-Sheikh.

Η παραλία στο νότιο Σινά έκλεισε από τις αρχές μετά την επίθεση. Παρά τη δίωρη έρευνα οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον καρχαρία. 

Ένας καρχαρίας εθεάθη να κινείται στα νερά ανοιχτά του αιγυπτιακού θέρετρου Dahab τον Αύγουστο, γεγονός που οδήγησε σε προσωρινή απαγόρευση κολύμβησης εκείνη την εποχή, αλλά έκτοτε άνοιξε ξανά.

Η επίθεση εναντίον της γυναίκας ακολουθεί ένα περιστατικό τον Ιούνιο, όταν ο Ρώσος τουρίστας Βλαντιμίρ Ποπόφ, 23 ετών, σκοτώθηκε από έναν καρχαρία-τίγρη στη Χουργκάντα.

Μια θεωρία είναι ότι σκοτώθηκε από ένα αρπακτικό που είχε επίσης θανάσιμα επιτεθεί σε τουρίστες ένα χρόνο νωρίτερα.

Οι τουρίστες παρακολουθούσαν με τρόμο από την ακτή καθώς το θηρίο τραυμάτισε τον άνδρα πριν τον σύρει κάτω από το νερό. Η ταραγμένη κοπέλα του κατάφερε να ξεφύγει.

Ο τουρίστας βρισκόταν για μακρά διαμονή στην Αίγυπτο και είχε μετακομίσει σε θέρετρο με τον πατέρα του πριν από αρκετούς μήνες.

Πηγή: dailymail.co.uk