O νέος βασιλιάς του μποντιμπίλντιγκ δέχεται απειλές αφότου «εκθρόνισε» τον Ιρανό προκάτοχό του

Ο Ντέρεκ Λάνσφορντ στέφθηκε το Σάββατο νέος πρωταθλητής του Mr. Olympia, της πρώτης της τάξει διοργάνωσης του μποντιμπίλντινγκ

Απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα, τη δική του και της οικογένειάς του, δέχθηκε ο νέος «βασιλιάς» του μποντιμπίλντιγκ Ντέρεκ Λάνσφορντ αφότου «εκθρόνισε» τον Ιρανό προκάτοχό του Χάντι Τσούπαν, με τον οποίον σημειωτέον, έχουν τον ίδιο προπονητή (Χάνι Ράμπαντ). 
 

Ο Ντέρεκ Λάνσφορντ στέφθηκε το Σάββατο νέος πρωταθλητής του Mr. Olympia για το 2023, της πρώτης της τάξει διοργάνωσης του μποντιμπίλντινγκ. Αντί να συνεχίσει τους πανηγυρισμούς, ο Λάνσφορντ απευθύνθηκε μέσω βίντεο για να απαντήσει στα πειλητικά σχόλια που λαμβάνει.

Μάλιστα, ο λογαριασμός Instagram του νέου πρωταθλητή «έπεσε» για ορισμένο διάστημα, πιθανότατα λόγω της «συρροής» σχολίων που έλαβε. 

«Ελπίζω απλώς να μπορούμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον»

Ο 18ος πρωταθλητής του Mr. Olympia εκθείασε όλους τους αγωνιζόμενους την απόδοσή τους το Σαββατοκύριακο, αλλά ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«ΘΕΛΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ή ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΟΡΙΑ.


»ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Ή ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΖΗΤΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BODY BUILDERS. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ Ή ΑΠΟ ΙΡΑΝ Ή ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Ή ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΟΥ». 


Ο Λάνσφορντ συνέχισε να μιλά για τη σχέση του με τον Τσούπαν. Την επομένη της διοργάνωσης Mr. Olympia, οι δυο τους έκαναν μια φωτογράφιση για τον κοινό χορηγό τους. 
 

Πηγή: skai.gr