Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι

Ο 29χρονος σούπερ σταρ μαζί με τους εκπροσώπους του, τον Γιώργο Πάνου και τον Άλεξ Σαράτση, άνοιξαν ένα ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με το όνομα «Αυλή» (Avli).

Νέα επιχειρηματική δραστηριότητα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο 29χρονος σούπερ σταρ μαζί με τους εκπροσώπους του, τον Γιώργο Πάνου και τον Άλεξ Σαράτση, άνοιξαν ένα ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με το όνομα «Αυλή» (Avli).

Πρόκειται-ουσιαστικά-για επέκταση της αλυσίδας των συγκεκριμένων εστιατορίων που υπάρχουν εδώ και καιρό στο Σικάγο (συνολικά πέντε).

«Θα είμαι εκεί μετά από κάθε παιχνίδι», έγραψε στο Instagram ο άσος των Μπακς.

«Τρώω ελληνικό φαγητό όλη μου τη ζωή. Ποτέ μου δεν πίστευα πως θα σέρβιρα σε πελάτες. Είμαι περήφανος για τα παιδιά στην Αυλή και το πρώτο εστιατόριο έξω από την περιοχή του Σικάγο. Το να είναι μέτοχος σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Γιώργο Πάνου και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι μια φανταστική εμπειρία», ανέφερε ο Άλεξ Σαράτσης.

Στο μενού περιλαμβάνονται ελληνικά πιάτα όπως τζατζίκι, τυροκαυτερή, ταραμάς, αυγολέμονο, χωριάτικη, σαγανάκι, σπανακόπιτα, σουτζουκάκια, ντάκος, σουβλάκι, τηγανιά, τσιπούρα, μουσακάς, μπριάμ, πιλάφι και άλλα πολλά.
Μάλιστα, στην ιστοσελίδα του εστιατορίου υπάρχει και ειδική ενότητα για τον τουρισμό στην Ελλάδα.

Πηγή: sport-fm.gr