Αντεπίθεση ετοιμάζει ο Προτάσοφ

Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με τη συμμετοχή στην αποστολή του Ελευθερόπουλου, για πρώτη φορά ύστερα από πολλές εβδομάδες (από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση).
Βέβαια, ο Κατεργιαννάκης θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ και αυτή την Κυριακή, αλλά πλέον ο συναγωνισμός αυξάνεται κατακόρυφα. Η δεύτερη αλλαγή, αλλαγή ενδεκάδας αυτή τη φορά, έχει να κάνει με τον Αντζα. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε μεν σήμερα, όμως επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής, όπως κι έγινε.
Τα «καλά νέα» για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Όλεγκ Προτάσοφ, ήρθαν από τους Στολτίδη και Βενετίδη. Αμφότεροι τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους (τους συμπεριέλαβε στην αποστολή), αφού ο μεν Στολτίδης ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί, ενώ ο Βενετίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να νοιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο που είχε μαζέψει υγρό.
Και αφού ο λόγος για αμυντικούς, στη σημερινή προπόνηση της ομάδας δοκιμάστηκε ένας 22χρονος Αλβανός, ο Αριάν Σέτα των Τιράνων, τον οποίο ο Προτάσοφ θα «τσεκάρει³ και σε άλλες προπονήσεις. Αν ο Βενετίδης δεν μπορέσει να παίξει, τότε στο αριστερό αμυντικό άκρο θα «μετατοπιστεί³ ο Πάντος, με τον Μαυρογενίδη να οπισθοχωρεί στην ίδια θέση, από τη δεξιά πλευρά.
Επικρατέστερος για τη θέση του Αντζα φέρεται ο Κωστούλας, χωρίς να αποκλείονται και κάποιες άλλες λύσεις (Καρεμπέ, Κουλουχέρης, Βάλλας). Ως προς τις υπόλοιπες θέσεις, όλες οι ενδείξεις κατατείνουν στο ότι θα διατηρηθεί το σχήμα των τελευταίων αγώνων, ήτοι Γεωργιάδης και Τζόρτζεβιτς στη δεξιά και την αριστερή πλευρά του κέντρου, αντίστοιχα, Καρεμπέ και Στολτίδης αμυντικά χαφ, Τζιοβάνι και Καστίγιο επιθετικό δίδυμο.
Εν τω μεταξύ, τα μετεγγραφικά σενάρια δεν αφορούν μόνο πιθανούς στόχους του Ολυμπιακού, αλλά και παίκτες της πειραϊκής ομάδας! Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «l`Equipe», η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κριστιάν Καρεμπέ. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, οι «παριζιάνοι» επιζητούν εναγωνίως έναν αμυντικό μέσο, αφού ο Καμερουνέζος διεθνής Μπαμί θα λείψει επί μακρόν, συμμετέχοντας με την ομάδα της πατρίδας του στο Κόπα Αφρικα.
Πηγή: skai.gr