Κλείσιμο

ΚΙΝΑΛ για συνάντηση Γείτονα - Φλαμπουράρη: Ύπουλη επίθεση για συνάντηση φίλων

ΚΙΝΑΛ για συνάντηση Γείτονα - Φλαμπουράρη: Ύπουλη επίθεση για συνάντηση φίλων

«Ύπουλη επίθεση εις βάρος του για την αποτελεσματική, υπεύθυνη και αυστηρή αντιπολίτευση που πραγματοποιεί», θεωρεί το Κίνημα Αλλαγής τα δημοσιεύματα και τα σχόλια για την πρόσφατη συνάντηση των Κ. Γείτονα και Αλ. Φλαμπουράρη που πυροδότησε σενάρια προσέγγισης των δύο κομμάτων.

Σε άτυπη ενημέρωση από τη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται ότι «είναι εντυπωσιακό ομολογουμένως το πως ένα παραπολιτικό μονόστηλο 15ημέρου ανασύρθηκε ως μέσο αναχαίτισης της αποτελεσματικής, υπεύθυνης και αυστηρής αντιπολίτευσης που πραγματοποιεί το Κίνημα Αλλαγής».

Το Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει ότι η απάντηση στην καταγγελία που έκανε για αναλγησία της κυβέρνησης στο θέμα της πρώτης κατοικίας «είναι η "τρομερή" αποκάλυψη ενός καφέ σε δημόσιο χώρο δυο παλιών φίλων, σαν αυτές που κατά δεκάδες γίνονται καθημερινά πέριξ της Βουλής». Θεωρεί ότι η ΝΔ κρύβει την αδυναμία της να ασκήσει πολιτική πίσω από τη δύναμή της και χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να αλλάξει την άβολη κάθε φορά ατζέντα.

«Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει την "αποκάλυψη" αυτή ως το καρβέλι σε πεινασμένα του όνειρα», υπογραμμίζει και καταλήγει: «Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα συνεπές και πιστό στις προοδευτικές προτάσεις κόμμα, που δεν αλληθώρισε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές. Η αδυναμία των υπολοίπων να αντιπαρατεθούν στις πολιτικές μας θέσεις, είναι αυταπόδεικτη ακόμη και από τα ύπουλα μέσα που επιλέγουν για να μας πλήξουν».