Φίλης για Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του Instagram

«Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα 'φυτεύονται' από τα instagram και τα διάφορα συμφέροντα», είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Ξέσπασε πόλεμος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη.

Χωρίς περιστροφές ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Κασσελάκη λέγοντας: «Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα 'φυτεύονται' από το instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες».

«Πρέπει να δούμε τις θέσεις του», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία».

«Δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε για τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος.

«Δυστυχώς όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά διεθνώς και έρχεται και στην Ελλάδα, έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του instagram. Των πολιτικών που ξαφνικά γίνονται γνωστοί από το instagram. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία. Είναι περιηγητές κομμάτων. Άκουσα χθες τον κύριο Κασσελάκη, να υποστηρίζει τον κύριο Μητσοτάκη, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από τα instagram και τα διάφορα συμφέροντα», είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν εννοεί ότι τους «φύτεψαν» τον κ. Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης απάντησε ότι «δεν προκύπτει μέσα από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες».

Πηγή: skai.gr