Κλείσιμο

Καμμένος: Να ερευνηθεί αν κρύβονται πολιτικά πρόσωπα στη λίστα

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το ότι δεν έγινε έλεγχος σε αυτούς που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σημείωσε ότι σήμερα οι βουλευτές δεν αποφασίζουν για το αν θα φυλακίσουν για κακουργήματα έναν πολιτικό «σήμερα αποφασίζουμε για το αν πρέπει να εξεταστεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες» είπε, προσθέτοντας ότι ένα «ισχυρό μπλοκ» της συγκυβέρνηση προσπαθεί να πείσει την ολομέλεια για το ότι δεν πρέπει να διερευνηθεί η ύπαρξη ποινικών ευθυνών.

Ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε «γιατί όλοι μαζί (τα μέλη του κοινοβουλίου) να χρεωνόμαστε απατεώνες και επίορκους που θέλουν να κρύβονται πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών;».

Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε να ερευνηθεί αν στη λίστα υπάρχουν ονόματα που πιθανώς από πίσω τους να κρύβονται πολιτικά πρόσωπα, σημειώνοντας ότι «κάποιοι έχουν κέρδος να παραγραφούν οι φορολογικές υποχρεώσεις (όσων αναφέρονται στη λίστα)» προσθέτοντας ότι «υποχρέωση όλων μας με πλήρη διαφάνεια να ζητήσουμε τη διερεύνηση ευθυνών».
Πηγή: skai.gr