Καββαδία μετά το τελεσίγραφο Κασσελάκη στους διαφωνούντες: Μήπως καταργήθηκαν τα όργανα και δεν το ξέρουμε;

Μαίνεται ο εμφύλιος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Από την πρώην βουλευτή Αννέτα Καββαδία ήρθε η πρώτη δημόσια τοποθέτηση- αντίδραση στο "τελεσίγραφο" του Στέφανου Κασσελάκη, ότι όσοι διαφωνούν δεν θα περιληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Η κυρία Καββαδία, επικαλούμενη το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή των υποψηφίων από τα κομματικά όργανα σε ανάρτησή της στα social media αναρωτιέται αν καταργήθηκαν τα όργανα και παράλληλα επισημαίνει ότι τέσσερις μέρες πριν από τις αυδοδιοικητικές εκλογές, τέτοιου είδους δηλώσεις «κάποιος κακεντρεχής» θα τις χαρακτήριζε υπονομευτικές.

Γράφει ειδικότερα, η κυρία Καββαδία: 

L'État, c'est moi?
Το κόμμα, πάντως, έχει όργανα, θέσεις, καταστατικό. 
Καταργήθηκαν, μήπως, και δεν το ξέρουμε;
«Άρθρο 39 - Επιλογή υποψηφίων βουλευτών/τριών και ευρωβουλευτών/τριών
1. Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εθνικές εκλογές καταρτίζονται με ισάριθμη αντιπροσώπευση των φύλων. Η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών/τριών γίνεται με απόφαση των Νομαρχιακών Επιτροπών μετά από διαβούλευση με τις ΟΜ. Η Κεντρική Επιτροπή έχει το δικαίωμα αιτιολογημένης τροποποίησης των επιλογών των Νομαρχιακών Επιτροπών με αυξημένη πλειοψηφία 70%, αφού προηγουμένως συζητήσει με τις Νομαρχιακές Επιτροπές. Σε κάθε περίπτωση η τελική έγκριση των υποψήφιων βουλευτών ανήκει στην Κεντρική Επιτροπή».
Και σε κάθε περίπτωση, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, τέτοιου είδους δηλώσεις, κάποιος κακεντρεχής θα τις χαρακτήριζε υπονομευτικές.

Δείτε την ανάρτηση: 

Πηγή: skai.gr