Τρία από τα παιδιά της Τζολί ήθελαν να καταθέσουν εναντίον του Πιτ

Νέες εξελίξεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, για το πολυσυζητημένο διαζύγιο ανάμεσα σε Angelina Jolie και Brad Pitt, με τον δεύτερο να έχει καταφέρει το «ακατόρθωτο» και να παίρνει την από κοινού κηδεμονία των παιδιών του.

Αυτή την φορά όμως, νέες εξελίξεις θέλουν την Jolie, να υποστηρίζει ότι 3 από τα 6 της παιδιά ήθελαν να καταθέσουν στο δικαστήριο, ενώ το ‘US Weekly’ δημοσιεύει ότι πρόκειται να υπάρξει νέα ακρόαση στις 9 Ιουλίου μπροστά σε τριμελή επιτροπή.

Φυσικά, οι δικηγόροι της ίδιας υποστηρίζουν ότι τα παιδιά της είναι αρκετά μεγάλα για να αντιλαμβάνονται πλήρως το τί συμβαίνει, λέγοντας «Η δίκη θα τους επηρεάσει συναισθηματικά. Τρία από τα παιδιά έχουν ζητήσει να καταθέσουν. Το να βάλεις οποιοδήποτε παιδί να υπομείνει αυτό που μοιάζει να είναι μία μάταιη και κενή διαδικασία είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητο. Είναι βάναυσο».

Ενώ να θυμίσουμε ότι, η ηθοποιός, επιμένει ότι ο δικαστής John Quderkirk υπέπεσε σε μεγάλο λάθος αφού, δεν της έδωσε την ευκαιρία μιας δίκαιης δίκης, αποκλείοντας συνάμα, σημαντικά στοιχεία που συνδέονταν με την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών της, επιμένοντας στην ιστορία περί ενδοοικογενειακής βίας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Pitt, είναι πολύ ευχαριστημένος με την απόφαση του δικαστηρίου, και δεν εύχεται σε καμία περίπτωση να βλάψει την πρώην του, αφού με βάση πηγή από το περιβάλλον του «η πόρτα του είναι ανοιχτή, αν εκείνη επιθυμεί να είναι πολιτισμένη».

Πηγή: Must