Κλείσιμο

Άλλη μια επανασύνδεση στο Χόλιγουντ; Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Λι Μίλερ

Μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των παιδιών τους, η Αντζελίνα Τζολί επισκέφτηκε τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Λι Μίλερ.

Η θυελλώδης σχέση τους στη δεκαετία του 90’ είχε απασχολήσει πολύ τα media, καθώς μόλις έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους αποφάσισαν να παντρευτούν το 1996.

Μάλιστα, είχε γίνει πρωτοσέλιδο μία «ακραία» πράξη της Τζολί τότε. Όπως αναφέρει η Daily Mail, είχε χρησιμοποιήσει το αίμα της για να γράψει το όνομα του Μίλερ σε ένα λευκό μπλουζάκι, που φόρεσε στην γαμήλια τελετή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί έκανε κάτι τέτοιο, εκείνη απάντησε: «Πρέπει πάντα να θυσιάζεσαι λίγο, για να το κάνεις να αξίζει περισσότερο».

Το ζευγάρι χώρισε έναν χρόνο μετά, το 1997, λόγω της απόστασης μεταξύ τους εξαιτίας του φόρτου εργασίας και των δύο.

Η 46χρονη ηθοποιός την Παρασκευή 11 Ιουνίου επισκέφτηκε το διαμέρισμα του πρώην συζύγου της, κρατώντας ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι. Ο Μίλερ είχε τα γενέθλιά του και όπως φαίνεται δεν ήθελε να τα περάσει μόνος του.

Η Τζολί ήταν απλά ντυμένη και χωρίς τους σωματοφύλακές της, πράγμα που προκάλεσε ερωτήματα.

Πρόκειται για μία ακόμα επανασύνδεση στο Χόλιγουντ, μετά από αυτή του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ ή για ένα φιλικό reunion; 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, πάντως, η Τζολί είχε πει: «Ο Τζόνι και εγώ δεν μαλώσαμε και δεν πληγώσαμε ο ένας τον άλλο. Ήθελα πραγματικά να είμαι η σύζυγός του. Ήθελα αλήθεια να είμαι δεσμευμένη μαζί του. Ο χωρισμός από το Μίλερ ήταν το πιο ηλίθιο λάθος που έκανα ποτέ.»

Πηγή: Daily Mail