Tessa Gourin: H «άγνωστη» κόρη του Jack Nicholson και η «ψυχρή» έως ανύπαρκτη σχέση τους

Η μητέρα της, Jennine Gourin, την είχε προειδοποιήσει να μην πει σε κανέναν ότι έχει αυτόν τον διάσημο μπαμπά

Αν και ο Τζακ Νίκολσον κρατά τις προσωπικές του υποθέσεις μυστικές, είναι, επίσης, γνωστό ότι ο ίδιος και η κόρη του, Tessa Gourin, δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά. 

Η ηθοποιός Rebecca Broussard, πρώην φίλη του Νίκολσον, γέννησε την κόρη τους το 1990. Ο Νίκολσον δεν ήταν παρών στον τοκετό. Η Tessa Gourin απομακρυνόταν όσο μεγάλωνε από τον πατέρα της. Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν είχε μιλήσει με τον πατέρα της εδώ και πολλά χρόνια και ότι η σχέση τους ήταν «ανύπαρκτη» σε συνέντευξή της στο «Vanity Fair» το 2013.

Με την πάροδο των ετών, υπήρξαν φήμες ότι ο Νίκολσον προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την κόρη του, αλλά είναι άγνωστο αν οι προσπάθειες αυτές ήταν αποτελεσματικές.

Ο Νίκολσον έχει πέντε παιδιά και έχει υπάρξει πιο ανοιχτός για τους δεσμούς του με τα υπόλοιπα παιδιά. Η κόρη του, Lorraine Nicholson, είναι επίσης ηθοποιός και ο γιος του, Raymond Nicholson, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, καθώς έγινε ηθοποιός.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Gourin μίλησε για τις εμπειρίες της στο «The Daily Beast» και είπε ότι από τότε που ήταν μικρό παιδί, η μητέρα της, Jennine Gourin, την είχε προειδοποιήσει να μην πει σε κανέναν ότι έχει αυτόν τον διάσημο μπαμπά.

«Ήξερα ότι ήταν ισχυρός, αλλά κατά κάποιο τρόπο εξίσωσα τη ζωή μου με εκείνη της ορφανής Annie», είπε.

Η Gourin δήλωσε στο περιοδικό ότι ο ηθοποιός δεν ενδιαφερόταν να έχει οποιουδήποτε είδους σχέση μαζί της, όταν ήταν μικρό κορίτσι. Ανέφερε ότι πλήρωσε για την εκπαίδευσή της, ωστόσο αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Όταν είσαι παιδί, δεν έχεις επιλογή για το πού θα πας. Δεν γνωρίζω πολύ καλά αυτό το άτομο». 
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: κόρη