BAFTA2023: Αυτές είναι οι παρουσίες που «έλαμψαν» στο κόκκινο χαλί – Δείτε φωτογραφίες

Κάποιες διασημότητες εντυπωσίασαν με τα φορέματά τους και τα πανάκριβα κοσμήματά τους

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ «έλαμψαν» στο κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA2023, μεταξύ των οποίων, η Jodie Turner-Smith, η Florence Pugh και η Julianne Moore μέχρι εγχώριες διασημότητες όπως η Frankie Bridge και η Geri Horner. 

Κάποιες διασημότητες εντυπωσίασαν με τα φορέματά τους και τα πανάκριβα κοσμήματά τους, ενώ την εντύπωση έκλεψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλεντον. 

Jodie Turner-Smith

H Jodie Turner-Smith

H Jodie Turner-Smith είναι σίγουρα από τις παρουσίες που ξεχώρισαν. Η ηθοποιός φόρεσε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα της βραδιάς, που ήταν διακοσμημένο με ασημένιες παγιέτες και μοβ φτερά.

Florence Pugh

H Florence Pugh

 Η Florence Pugh εξασφάλισε ότι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της κατά την άφιξή της στο κόκκινο χαλί των BAFTA. Φορώντας ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί φόρεμα από τούλι με μεγάλη ουρά, η εμφάνιση της ηθοποιού του «Don't Worry Darling» ήταν αξέχαστη. 

Julianne Moore

H Julianne Moore

Η Julianne Moore καταφέρνει πάντα να δείχνει αβίαστα όμορφη και αριστοκρατική και το βράδυ της Κυριακής δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα. 

Lily James

H Lily James

Η ηθοποιός του «Pam & Tommy» φόρεσε ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα με γιγαντιαίο φιόγκο στο πίσω μέρος, ενώ το μπούστο της στο φόρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Ana de Armas

H Ana de Armas

Η Ana de Armas ήταν πανέμορφη με ένα απαλό ροζ σατέν φόρεμα. Το bodycon φόρεμα αγκάλιαζε την αξιοζήλευτη σιλουέτα της και είχε γλυκές λεπτομέρειες με βολάν στο μπούστο. 

Anya Taylor-Joy

H Anya Taylor-Joy

Η ηθοποιός επέλεξε ένα ιδιόμορφο βελούδινο μίνι φόρεμα για τη μεγάλη της στιγμή στα BAFTA. Το φόρεμα συνδυάστηκε με ψηλοτάκουνα και ένα εκθαμβωτικό διαμαντένιο κολιέ. 

Cynthia Erivo

H Cynthia Erivo

Η πρωταγωνίστρια του «Wicked», Cynthia Erivo, έκανε μια μαγευτική εμφάνιση με ένα μπρονζέ φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Cate Blanchett

H Cate Blanchett

Κομψή όπως πάντα, η Cate Blanchett ήταν κλασική στο στυλ. Η νικήτρια με το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας φόρεσε ένα διακριτικό μαύρο φόρεμα, ενώ το αξεσουάρ της ήταν ένα πολυεπίπεδο κολιέ από μαργαριτάρια.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλεντον

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλεντον


Ο Ουίλιαμ φόρεσε ένα μαύρο βελούδινο σμόκιν, ενώ η Κέιτ Μίντλεντον εντυπωσίασε με ένα επανασχεδιασμένο φόρεμα Alexander McQueen, με έναν ώμο και μαύρα γάντια. Το αγαπημένο μας πράγμα στην εμφάνιση; Τα σκουλαρίκια της, Zara, αξίας μόλις 17,99 λιρών. 

Πηγή: skai.gr