Shakira: Μαζί με τον Tom Cruise στο Μαϊάμι – Δείτε video

Η 46χρονη Σακίρα, φορούσε ένα σέξι πράσινο τοπ, που αναδείκνυε το ντεκολτέ της

Η Σακίρα εθεάθη να απολαμβάνει τη νέα της ζωή στο Μαϊάμι σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, καθώς η Κολομβιανή τραγουδίστρια πήγε στον αγώνα της Formula 1.

Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια δεν ήταν μόνο εκεί για να εντυπωσιάσει τους θαυμαστές της, αλλά συνοδευόταν και από ένα άλλο, τεράστιο όνομα στον χώρο της βιομηχανίας του θεάματος. Ο Τομ Κρουζ ήταν δίπλα της, με τον οποίο η Σακίρα συνομιλούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σε βίντεο που κατέγραψαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, φαίνεται πως τα παιδιά της απολάμβαναν τη στιγμή με τη μητέρα τους και αγκάλιαζαν την τραγουδίστρια.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και άλλες διασημότητες, όπως ο ράπερ WillIAm, ο οποίος έβγαλε, επίσης, φωτογραφία και την «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλες διασημότητες στο Grand Prix του Μαϊάμι ήταν οι θρύλοι του τένις Serena και Venus Williams, ο πρώην μποξέρ Mike Tyson, ο τενίστας Roger Federer, ο μουσικός παραγωγός Timbaland, ο ηθοποιός Vin Diesel, η τραγουδίστρια Becky G κ.ά. 

Ο 60χρονος ηθοποιός φορούσε ένα λευκό πουκάμισο πόλο και είχε τα μαλλιά του, σχετικά, ατημέλητα. Η 46χρονη Σακίρα, φορούσε ένα σέξι πράσινο τοπ, που αναδείκνυε το ντεκολτέ της.

Πηγή: skai.gr