Tom Cruise: Έχει να δει την κόρη του πάνω από δέκα χρόνια

Ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, συμφώνησε να πληρώνει 400.000 δολάρια τον μήνα διατροφή στη σύζυγό του 

Στις 29 Ιουνίου 2012 ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς χώρισαν μετά από πέντε χρόνια γάμου, προκαλώντας «σεισμό» στο Χόλιγουντ. Η κόρη τους Suri (Σούρι), σήμερα 16 ετών, ήταν μόλις πέντε ετών όταν οι γονείς της αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. 

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στα διεθνή ΜΜΕ, ο διάσημος ηθοποιός έχει να δει την κόρη του εδώ και μια δεκαετία! Η Suri έχει πλέον αρχίσει να κάνει αιτήσεις σε κολέγια με τη βοήθεια της μητέρας της, αλλά ο διάσημος μπαμπάς της δεν έχει καμία συμμετοχή στη ζωή του παιδιού του. 

Ο Τομ Κρουζ

Στην πρώην σύζυγό του, Κέιτι, δόθηκε η αποκλειστική επιμέλεια της Suri και σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου τους, ο Τομ Κρουζ συμφώνησε να πληρώνει 400.000 δολάρια τον μήνα διατροφή μέχρι η κόρη του να γίνει 18 ετών. 

Ο Τομ Κρουζ με την κόρη του

Η Suri δεν έχει δει τον πατέρα της, τον σταρ του «Mission Impossible», εδώ και μια δεκαετία, αφού εξαφανίστηκε όταν η πρώην σύζυγός του αρνήθηκε να ασπαστεί τη Σαϊεντολογία. 

Το 2012, ο σταρ του Χόλιγουντ δήλωνε βαθιά λυπημένος που η Κέιτι επιθυμούσε να χωρίσουν. «Το πρωταρχικό μέλημα της παραμένει, όπως ήταν πάντα, το συμφέρον της κόρης της», ανέφερε ο δικηγόρος της ηθοποιού. 

Εκπρόσωπος του Κρουζ, ο οποίος εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην Ισλανδία για τα γυρίσματα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Oblivion», ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η Κέιτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ο Τομ είναι βαθιά θλιμμένος και επικεντρώνεται στα τρία παιδιά του».

Ο Τομ Κρουζ

Η ηθοποιός κατέθεσε έγγραφα στη Νέα Υόρκη επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Ζήτησε τη νόμιμη επιμέλεια της κόρης της και ένα ποσό διατροφής από τον σύζυγό της, ανέφερε το TMZ.

Η Κέιτι ζητούσε, επίσης, διαμοιρασμό της περιουσίας στα έγγραφα του διαζυγίου, αν και υπάρχει ένα σημαντικό προγαμιαίο συμβόλαιο που βασίζεται στο δίκαιο της Καλιφόρνιας. Ο Κρουζ πιστεύεται ότι «δεν είδε» το διαζύγιο να… έρχεται. 
 

Πηγή: skai.gr